PONOVO

Kannattajajäsenkortti

Kausikortteina toimivat kannattajajäsenkortit, joilla saat paljon rahanarvoisia etuja. Kortit maksavat vain 15€/kpl (huom. 31.8. asti ennakko-ostajan etuna 10€/kpl) ja kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn edustusjoukkueen kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin (9 ottelua). PoNoVon edustusjoukkue pelaa kauden 2018 – 2019 runkosarjan kaikki kotiottelut lauantaisin klo 14.00. Pelipaikkana toimii Liikuntakeskus Areena osoitteessa Pelitie 36. Kortteja myyvät edustusjoukkueen pelaajat ja taustat.

OtteluLiput

Ottelulippu 5€. Alle 15-vuotiaat sekä seuran jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi ottelutapahtumaan.

URHEILUHIEROJA MIKKO MOUHU

Urheiluhieroja Mikko Mouhu ja PoNoVo ry yhteistyöhön. PoNoVon kannattajajäsen- ja jäsenkortin haltijoille seuraavat hieronnat alennetuin hinnoin:

– Puolihieronta 50min 35€ (norm.39€)
– Tehohieronta 75min 50€ (norm.55€)

Vastaanoton löydät Lappeenrannan keskustasta osoitteesta Anni Swaninkatu 3.

RIKKILÄN LEIPÄ

antaa kaikista yli 15 euron ostoista 10 % alennuksen. Rikkilän leivän kotileipomon monipuolisen tuotannon päätuotteita ovat erilaiset leivät, sämpylät, pitkot ja pikkupullat sekä erilaiset täytetyt sämpylät ja hampurilaiset.

LAPPEENRANNAN KONTTORIKONE OY

antaa 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista varastotuotteista PoNoVo jäsen- tai kannattajäsenkorttia esittämällä.
Olemme omistajajäsenenä Suomen suurimmassa toimistotukkuketjussa Euro Toimistotukut Oy:ssä. Valikoimaamme kuuluvat kaikki nykyaikaiset ja perinteiset toimistotarvikkeet ja -palvelut sekä tietokoneet ja tulostamiseen liittyvät ratkaisut. Meidät löydät osoitteesta: Lappeenrannan Konttorikone Oy Toikansuontie 3, 53100 LAPPEENRANTA

Hoplop

Koko perheen uuden ajan liikunnallinen seikkailupuisto Hoplop ja PoNoVo yhteistyöhön. Etuina Hoplop tarjoaa PoNoVon kannattajajäsen- ja jäsenkorttien haltijoille arkisisäänpääsyn hintaan 10 eur ja synttärisankari juhlii ilmaiseksi, kun vähintään 6 maksavaa vierasta.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Etelä-Karjalan Osuuskauppa eli EEKOO sekä ravintola Birra PoNoVon yhteistyökumppaneina kaudella 2018 – 2019! Birra on kaupungin kuumin sporttibaari jossa on tarjolla ylivoimaisesti laajin olutvalikoima aivan Lappeenrannan ytimessä. PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttia näyttämällä saat Birrasta erikoishintaisia juomia!
KARHU III 0,5 5,00 NORM. 6,40
KOFF III 0,5 5,00 NORM. 6,20
CROWMOOR 0,33 5,00 NORM. 6,30
LONKERO 0,33 5,00 NORM. 6,60

NesteK Simolantie

NesteK Simolantie ja PoNoVo ry yhteistyöhön.

NesteK Simolantie tarjoaa kaikille PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttien haltijoille seuraavat huikeat rahanarvoiset edut:

– kaikki kahvilatuotteet -20% (ei kaupan tuotteet)
– autopesut -50% konepesuista (ei itsepalvelu)
Burger Kingistä ostoksista -10% (ei ALE-tuotteet)

Autokorjaamo Heiskamo

antaa 20% alennuksen huolloista ja korjauksista kaikille PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttien esittäjille! Autokorjaamo kuuluu valtakunnalliseen Autofit-ketjuun. Heiskamolta myös tosi edullisia kesä- sekä talvirenkaita, tasapainotettuina ja asennettuina. Muistathan että Autokorjaamo Heiskamolta saat myös hyviä vaihtoautoja. Meidät löydät osoitteesta: Kontiontie 2 53300 LAPPEENRANTA

 

Putkela.fi-Corner

Haluatko hemmotella työntekijöitäsi, asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneitasi? PoNoVon edustusjoukkueen kotiotteluissa Huhtarissa se onnistuu! Putkela.fi-Corner on täysin ainutlaatuinen tila ottelun seuraamiseen. Ota lokoisa asento Cornerin sohvilla, nauti kaffet ja pullat/pikkusuolaiset pöytiin tarjoiltuna ja tunne itsesi tärkeäksi, Te ja vieraanne olette meille VIP! Räätälöimme täysin toiveidenne mukaisen otteluisännyyspaketin johon halutessanne voidaan liittää mm. saunailta tarjoiluineen. Kiinnostuitko otteluisännyydestä? Ole rohkeasti meihin yhteydessä Riku Rissanen rissanen.irs@co.inet.fi p.040 198 9444

 

Daddy’s Diner ja bella roma

Bella Romasta löydät suosikkipizzat ja maukkaat pastat, joiden maut vievät matkalle Toscanaan ja Roomaan. Daddy’s Diner taas on kuin Route 66 Yhdysvaltojen läpi. Listalta voit valita perinteiset burgerit tai herkulliset sandwichit ostostesi lomassa. PoNoVon yhteistyökumppani tarjoaa kaikille PoNoVon kannattajajäsen- ja jäsenkortin haltijoille – 20% alennusta alku- pää- ja jälkiruoista sekä alkoholittomista juomista., käytä rahanarvoinen etu hyödyksesi!

Leirin Kotipizza

Maistuisko herkullinen pizza? No tottahan toki maistuu! Leirin Kotipizza lentokentän laidalla (Lavolankatu 10, 53600 Lappeenranta) antaa PoNoVon kannattaja- ja jäsenkorttien haltijoille makoisan -10% alennuksen kaikista ostoksistasi!

ISKENDER / ravintola lalo

Pizzeria-Ravintola Iskenderin kaikki 3 toimipistettä (Iskender Leiri Opintie 6, Iskender Lapvesi Nosturinkatu 2, Iskender Keskusta Kauppakatu) sekä Ravintola Lalo Valtakadulla tarjoavat PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttien haltijoille -10% alennuksen kaikista ostoksistasi.

Janlog Oy

Janlog Oy ja PoNoVo ry yhteistyöhön! Korttikoulutuksia tarjoava lappeenrantalainen yritys antaa PoNoVon kannattajajäsen- ja jäsenkortin haltijoille kilpailukykyiset hinnat sekä laadukasta opetusta! Seuraa yrityksen www-sivuja Janlog Oy

Kehruuhuone

LOUNASETU! PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttia vilauttamalla lounas hintaan 11€ (normaalihinta 12,50€). Kehruuhuone ruokkii maukkaasti jokaisen Ponovolaisen, tervetuloa! Poikkea piirakalle tai lounaalle, pistäydy pullalle tai istahda illalliselle – meillä päin on tapana nautiskella!

HiusKeskus Marjo Kouhia

Tukka päästä! Edullisesti, ammattitaidolla ja tyylillä. Hiuskeskus Marjo Kouhia Lauritsalassa, Kauppakäytävä 6 53300 LAPPEENRANTA, tarjoaa kaikille PoNoVon kannattajajäsen- ja jäenkortin haltijoille hiustenleikkuun hintaan 22€! Muista aikaa varatessasi että edun tarjoaa nimenomaan ”Marjo”.

UK Koskimies

PoNoVon monivuotinen yhteistyökumppani, Etelä-Karjalan suurin ja asiantuntevin urheilun ja vapaa-ajan tavaratalo UK Koskimies antaa kassalla PoNoVon jäsen- ja kannattajäsenkortin haltijalle ostoksista 10-20% alennuksen.