PONOVO

Säbäkerho on tarkoitettu kaikille sählystä, liikkumisesta ja leikkimisestä kiinnostuneille vuosina 2014 – 2015 syntyneille tytöille ja pojille.

Ilmoittautuminen tästä

TREENIT PERUTTU MAALISKUUN 2020 OSALTA KOKONAAN.  Huhtikuun osalta päätetään maaliskuun lopussa.

Joukkueeseen mahtuu pelaajia ja valmentajia.

Lisätiedot

Säbäkerho: Markus Helvasto email: markus.helvasto@enerity.com ja puh 0400 657 827

Tavoitteet

Tavoitteena on harrastaa liikuntaa monipuolisesti siten, että jokainen kokee onnistumisen riemua sekä oppii toimimaan ryhmässä. Harjoitusten jälkeen jokaisella pelurilla tulisi olla kiva fiilis.

Harjoitukset

Treenaamme kerran viikkoon. Treenit Voisalmen koululla torstaisin klo 17.00 – 18.00.

Varusteet

Varusteina vaaleapohjaiset sisälenkkarit, kevyt asuste (T-paita ja shortsit), sählymaila ja suojalasit sekä juomapullo, jossa vettä (mielellään ei mehua eikä limpparia). Sählymailan lapa mielummin suora tai vaihtoehtoisesti käyristetty, pituus mailalla kannattaa olla 5 – 10 cm yli navan. Varusteita voi ostaa mm. Urheilu-Koskimiehestä!  Muista ostaessasi mainita joukkueen nimi, Säbäkerho!

Pelaajamaksu

Pelaajamaksu Säbäkerholaisella on 45 eur keväästä 2020. Siis sama kun syksyllä 2019.  Budjettia ja sitä kautta pelaajamaksua käydään läpi vanhempainillassa tai sähköpostilla.  Pelaajamaksut maksetaan suoraan tilille Nordea FI70 1702 3000 0000 29.

Maksaessa kirjaa tekstiriville ”Säbäkerho PM pelaajannimi”.

Valmentajat

Tavoitteena on, että harjoituksissa on vähintään kaksi valmentajaa. Kaikki vanhemmat ovat tervetulleita kentälle, mailan kanssa tai ilman mailaa.

JÄSENEDUT

PoNoVon jäsenenä nautit yhteistyökumppaneiden tarjoamista jäseneduista. Joukkueemme myy myös kannattajajäsenkortteja. Jäsenkorttien ja kannattajajäsenkorttien edut löydät täältä