PONOVO

Hatsina - PoNoVo Suomen Cup

- Yleisömäärä 120
9-4
Liiton raportti

Hatsina-PoNoVo-30-09-18

Cup-junan päätepysäkki Mikkelissä. Hatsina-PoNoVo 9-4.

PoNoVo-valmennus: ”Hatsina oli tänään kaikessa meitä paljon parempi. Täytyy nostaa hattua heidän suuntaan. Meillä puolestaan on iso itsetutkiskelun paikka miten saadaan nostettua tasoa ensi torstaiksi että pystytään taistelemaan tasapäisesti ensimmäisistä sarjapisteistä.”

Otteluennakko

PoNoVo matkaa sunnuntaina Mikkeliin Suomen Cupin 4.kierroksen otteluun paikallisen Hatsinan vieraaksi. Ottelu alkaa Sport Forumilla klo15.00.

Keskinäiset kohtaamiset ovat perinteisesti olleet kiihkeitä otteluja ja tuleva ottelu tuskin tulee tekemään poikkeusta ja miehistä (sekä junnuista) tullaan taatusti ottamaan todenteolla mittaa myös tunnepuolella.

Nähdäänkö Hatsinan kokoonpanossa Ikonen-Häkkinen-Ihala Iiro hyökkäyskolmikko? Edellisellä kaudella runkosarja avattiin juuri Mikkelissä ja Hatsina oli silloin kaikilla osa-alueilla PoNoVoa vahvempi (10-6), kuinka käy nyt?

PoNoVo-valmentaja Aki Seppälä ennakoi ottelua: ”Sunnuntaina saadaan taas yksi tärkeä valmistava ottelu lähestyvää kautta varten. Odotettavissa on varmasti tiukka ja tasainen otanta jossa armoa ei anneta ja anteeksi ei turhaa pyydellä. Meillä tavoitteena on edelleen kehittää oman joukkueen pelaamista pelin eri osa-alueilla ja sitä kautta tietysti hakea voitto ja paikka seuraavalle kierrokselle. Kokoonpanoa valmennus pääsee näillä näkymin pähkäilemään täydestä rosterista eli kaikkien ukkojen pitäisi olla rivistössä pitkäaikaispotilas Luhankoa lukuunottamatta.”