PONOVO

Löysätempo - PoNoVo

- Yleisömäärä 40
2-5
Liiton raportti

Löysätempo-PoNoVo-18-01-19

Perjantai-illan huumaa Sport Forumilla, kun Pontuksen pojat matkasivat Löysätemmon vieraaksi Mikkeliin.

Ensimmäinen erä lähtikin liikkeelle vauhdikkaasti ja tilanteita riitti molemmissa päissä. Tästä huolimatta ottelun avausmaalia saatiin odottaa erän puoliväliin asti, kunnes Vulli täräytti pallon maaliin puolustajalle ominaisella tavalla eli vanhanaikaisella.
Vielä tämän jälkeen vierasjoukkue pääsi koittamaan ylivoimaansa minuutin verra erän loppuun, mutta tuloksetta. Näin ollen tauolle vieraitten 0-1 johdossa.

Toinen erä alkoi vieraiden vajaan minuutin ylivoimalla, mutta kotijoukkue selvisi ilman takaiskua. Erän edetessä peliin tuli selvästi enemmän vauhtia ja ottelu aaltoilikin päästä päähän. Ampparisukat pääsivät pelikellon näyttäessä 24:48 ottelussa 0-2 johtoon, kun hieman onnekas ”vaparikuvio” onnistui täydellisesti ja Rouhiainen (1+1) niittasi takatolpilta pallon verkkoon Hetemajn (Hetemaa) toimiessa syöttäjänä. Tästä muutama minuutti eteenpäin ja melkoisen hurlumheivaihdon päätteeksi tarramestari Mirwatsa Turunen karkasi läpiajoon ja niittasi pallon ylähyllylle, siirtäen vieraat 3 maalin karkumatkalle. Loppuerä mentiinkin päästä päähän ja veskareiden torjuessa kaikki laukaukset, tauolle siirryttiin vieraitten 0-3 johdossa.

Viimeinen erä alkoikin sitten kotijoukkueen osalta räväkästi, kun reilun minuutin pelin jälkeen Löysätempo onnistui rikkomaan oman kuparisensa ja samalla Ahtiaisen nollan. Tätä iloa ei kestänyt kuitenkaan kuin minuutin verran, kun pelin penkiltä aloittanut Markkanen jr. pääsi polkaisemaan itsensä veskarin kanssa vastakkain ja siirti pallon längistä maaliin. Erän puolivälissä vierailijat pääsivät jälleen ylivoimalle, joka tällä kertaa myös toimi. Rouhiainen latasi vasemmalta kaistalta pallon tolppaan, mutta keskustassa väijyssä ollut Kangas (1+1) siirsi pallon riparista tyhjään verkkoon ja vieraat 1-5 johtoon. Kotijoukkue kavensi vielä vajaat 2 minuuttia ennen ottelun loppua mutta tämän jälkeen ei maaleja enää nähty. Näin ollen pisteet Lappeenrantaan luvuin 2-5.

Ottelu oli vierasjoukkueella vaikea, mutta esiin täytyy nostaa pitkältä loukilta takaisin terveiden kirjoihin palannut maalivahti Ahtiainen, joka keräsi tukun tärkeitä koppeja.

Seuraavan kerran edustusjoukkue pelillä ensi lauantaina  26.1. kotona Huhtarissa jonne vieraaksi saapuu Sudet SB Kouvola. Lauantaitanssit aloitellaan tutusti klo14.00

Otteluennakko

Pontuksen lippulaiva matkustaa perjantaina Mikkeliin paikallisen Löysätemmon vieraaksi.

”PoNoVon BSM-joukkueesta mm. Topias Pekurinen nähtäneen perjantaina edustusjoukkueen riveissä”

Joukkueet ovat kohdanneet kaudella jo kahdesti ja kaksi kertaa on PoNoVo myös päässyt tuulettamaan ottelun voittoa. Suomen Cupissa luvuin 8-4 ja syyskierroksella Lappeenrannassa 12-4.

”Yllätyksellinen ja paljon laukova joukkue jonka kanssa pitää puolustuspäässä olla erityisen tarkkana”, ennakoi edustuspeluri Konsta Vulli tulevaa koitosta.