PONOVO

PoNoVo - Hatsina

- Yleisömäärä 128
7-6
Liiton raportti

PoNoVo-Hatsina-23-02-18

Pontuksen pojat pitivät kuin pitivätkin pintansa, kun Hatsina kaatui Huhtarin sinisellä erinäisten vaiheiden jälkeen lukemin 7-6 (3-3, 1-2, 3-1). Ottelun alkuasetelmia kuvasi kenties parhaiten se, että pelaajia haalittiin otteluun niin valmennusportaasta (Seppälä) kuin isyyslomaltakin (Hovi) saakka. Edellisen viikonlopun Voimien koitos lie toiminut omanlaisena ulospuhalluksena, mikä näkyi kotijoukkueen ailahtelevana pelaamisena läpi lähes koko ottelun. Alkuun kaikki näytti hyvältä, kun remonttiryhmän nuori Turunen hankki tarran mailanvarteensa noin 40-vuotiaan Seppälän syötöstä jo ottelun toisella minuutilla. Pari erikokoista nukahdusta maksoi kuitenkin johtoaseman jo ennen 8 minuutin täyttymistä, kun sydämeltään iki-ponovo ja iältään miltei Seppälän veroinen Mikko Ikonen osui kahdesti entistä joukkuettaan vastaan. Pontuslaiset kampesivat kuitenkin nopeasti tasoihin Kailan (Kangas) sivalluksella ja siirtyivät taas maalin johtoon vartin kohdalla, kun Sollo lätytti vapaalyönnistä takatolpalle ja remonttiryhmän Kangas tökki pallon ilmasta verkkoon. Erätauolle marssittiin kuitenkin tasatilanteessa kun Hatsina osui alle minuutin päästä edellisestä.

Toisessa erässä ensimmäinen kymppi oli vieraiden. Ylivoimalla pelasi enemmän ampparisukat, kun lähes jokainen mailarike päättyi punapaitaisen käden nostamiseen, mutta maaleista vastasi Hatsina, joka osui niin alivoimalla kuin tasavajaalla. Kotijoukkueen aikalisä ajassa 29:40 kokosi kuitenkin taas rivit ja palkinnon pokkasi ”poika” Virolainen painamalla tyttörannarin nuottaan hyvän karvauksen päätteeksi vitosen verran ennen erätaukoa. Huutosyötön tähän maaliin kuittasi paluun kentille tehnyt toinen iki-ponovolainen Henri Hovi.

Kolmanteen erään erotuomarikopin katolta radiopuhelimella ohjeita antanut ”head set” -Moilanen toimitti käärmekeittoaan. Pelimiesten kympille mentiin tasatahtia, mutta katsojien yllätykseksi yhdeksän minuuttia ennen loppua osuivat mikkeliläiset ja pelikaani oli monen silmissä turbiinissa. Viimeisellä kympilla pontuslaiset tekivät kuitenkin tarvittavan ja raapivat voittoon tarvittavat maalit; kirin aloitti Sollo 52 minuutin jälkeen polkemalla koko kentän läpi Mikko Ikosen syötöstä ja vippaamalla hallitusti takajalan yli kavennuksen. Ykköskenttään siirretty Kaila kiitti ja linttasi Rouhiaisen syötöstä tasoituksen pari minuuttia edellisestä. Voittomaalin työnsi verkkoon Tervosen esityöstä kunnasniemeltä kotoisin oleva Miro Turunen. Pisteet Lappeenrantaan ja sarjakärkeydestä palkinnoksi Tarjan laskiaispullat mahaan. ”Pelaaminen olisi ollut helpompaa ilman mailaa, joskin vielä helpompaa ilman palloa” -kommentoi Aki Seppälä.

Leikki jatkuu viikon päästä kukonlaulun aikaisella (klo12.00) vieraspelillä Kouvolassa ja kuten tänään peli osoitti, on asenteen ja keskittymisen oltava alusta asti kohdillaan jos joukkue haluaa säilyä runkosarjan päätyttyä piikkipaikalla ja marssia kotiin vievään bussiin kuivin jaloin. Joukkueelle muistutuksena että aamiainen on katettu hotelli Lappeessa klo 08.00 alkaen

Otteluennakko

Mikkelin ylpeys Hatsina saapuu tulevana lauantaina 23.2. tulikuuman PoNoVon vieraaksi. Hatsina on pelannut tällä kaudella todella ailahtelevasti, mutta ottelusta tulee varmasti yhtä tiukkaa vääntöä kuin aina aiemminkin joukkueiden kohdatessa. Syyskierroksen ottelussa Mikkelissä PoNoVo oli vahvempi numeroin 5-9. Hatsina menetti käytännössä mahdollisuudet pudotuspeleihin edellisessä ottelussaan häviämällä kotonaan Kosken Dynamolle 4-7. Kotijoukkue sen sijaan porskuttaa huimassa yhdeksän ottelun voittoputkessa. PoNoVolla ei ole kuitenkaan varaa löysäillä yhtään, koska pelin pitää kehittyä parhaimmilleen kevään tärkeimpiä pelejä varten.

Jatkuuko PoNoVon voittoputki? Nähdäänkö PoNoVon paidassa tälle kaudelle uusia pelaajia? Tule paikan päälle katsomaan ja kannustamaan kotijoukkuetta uusiin urotekoihin!

Toisella erätauolla UK Koskimies-pallokisa jonka kolme parasta palkitaan tuotepalkinnoin. Pallo maksaa 2€ ja palloja myyvät PoNoVon 06-pojat. Kaikki tuotto menee 06-poikien joukkueen toimintaan. Kisan voittaja pääsee runkosarjan viimeisessä kotiottelussa kilpailtavaan superfinaaliin jossa pääpalkintona on Dust Controlin lahjoittama PoNoVo-JoPo polkupyörä (arvo 379€).

Ekalla erätauolla arvotaan kaikkien lipukkeiden täyttäneiden kesken kuljetus Joni Koppo Oy:n lahjoittama Leirin Kotipizzan lahjakortti.
http://www.kuljetuskoppo.fi/

Maankuulu PoNoVo-kahvio palvelee yleisöä koko ottelun ajan

Liput 5€
Alle 15-vuotiaat ja seuran jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi tapahtumaan.
NST-Lappeenrannan jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi ottelutapahtumaan.

Kannattajajäsenkortti joka toimii kausikorttina (ilmainen sisäänpääsy kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin) ja jolla saat maakunnan parhaat rahanarvoiset edut 15€, kortteja myynnissä lipunmyynnissä
http://www.ponovo.fi/edustus/liput-ja-kausikortit-2017-2018/

Tervetuloa!