PONOVO

PoNoVo - NST-Lappeenranta Harjoitusottelu

- Yleisömäärä 185
6-3

PoNoVo-NST-16-08-18

Huhtarin lehtereille oli saapunut mukavat 185 silmäparia katsomaan paikallisotteluvääntöä PoNoVo vs. NST-Lappeenranta.
KIITOS paikalle vääntäytyneille!

PoNoVo oli ottelussa lopulta vahvempi luvuin 6-3. Joukkueet kohtaavat uudelleen kahden viikon päästä torstaina.
PoNoVon mukana muutaman päivän testillä ollut Alexander Avtushenko osoittautui pelimieheksi ja tekaisi tehot 1+1.

”Venäjän maajoukkuepeluri Alexander Avtushenko”

Otteluennakko

PoNoVon edustusjoukkue aloittaa harjoitusottelut Huhtarissa torstaina 16.8. Klo 20.00 alkavassa ottelussa vastaan astelee 1.divarissa pelaava NST-Lappeenranta.
PoNoVon riveissä omien junioreiden lisäksi pelaa joukkueeseen tryoutille tuleva Venäjän maajoukkueen hyökkääjä Alexander Avtushenko.
Joukkueet kohtaavat uudelleen 30.8. PoNoVo osallistuu pitkästä aikaa myös Suomen Cupiin ja joukkue sai järjestettäväkseen kotiturnaksen joka pelataan Joutsenossa su 2.9.

Toimitus: ”Pari viikkoa yhteistä aikaa takana edustusjoukkueen ja PoNoVon matkassa. Miltä seura ja ennen kaikkea edustusjoukkue vaikuttaa?”

Otto Moilanen: ”Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat olleet intensiivistä aikaa ja ollaan Aksun (Seppälä, toinen valmentaja) kanssa erittäin tyytyväisiä jokaisen pelaajan harjoittelun laatuun. On ollut kyllä tosi iso yllätys miten seura ja taustat toimivat pääsarjamaisesti. On todella hienoa tehdä töitä tiimissä jossa meillä on käytännössä jokaisessa harjoituksessa valmennuksen lisäksi myös huolto ja joukkueenjohtoa paikalla ja asiat toimivat jouhevasti.”

Toimitus: ”Minkälaisia odotuksia nst-kohtaamisiin ja reilun kahden viikon päästä Joutsenossa pelattavaan Suomen Cupin otteluihin?”

Otto Moilanen: ”Hienoa päästä testaamaan meidän tämän hetkistä tasoa NST:tä vastaan ja nähdä myös se kuinka kaukana Divarin kärjestä meidän joukkue elokuussa 2018 on. Kokeillaan keskiviikon harjoituksessa ensimmäistä kertaa viidellä viittä vastaan peliä ja torstain treenimatsi on meille erittäin hyvä harjoitus ja antaa jo ensimmäisen kuvan vaimennukselle joukkueestamme ottelutilanteessa.
Pidän henkilökohtaisesti erittäin paljon Suomen Cupin otteluista pre-seasonilla. Ottelu on aina paras harjoitus ja erityisesti ottelu jossa on jo panosta on vielä parempi.”

PoNoVo-NST-Lappeenranta Huhtari to 16.8. klo 20.00
PoNoVo-kahvio palvelee. Kahviosta voit hankkia itsellesi tulevan kauden kausikortin hintaan 10€ (1.9. alkaen 15€). Lisäksi kaikki seuratuotteet kaksi yhden hinnalla, tarjoamme halvemman.
Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!