PONOVO

PoNoVo - Pelicans SB

- Yleisömäärä 105
8-6
Liiton raportti

PoNoVo-Pelicans SB-08-03-18

Perjantaina huhtarissa pelasivat Lahden Pelicans ja runkosarjan voittoa ”varmisteleva” Pontus. Ottelun alku vaikutti siltä että tänään ladotaan maaleja oikein urakalla kun Ville-Pekka Rouhiainen (3+0) latoi jo 20 sek jälkeen pallon pussiin ja siitä muutama sekuntti myöhemmin joku pelikaanimies tasoitti puntit 1-1. Kuitenkin seuraavaa maalia saatiin odotella yli 1. erän puolivälin, kun Konsta Wulli latasi tarkkaakin tarkemman kanttinsa alanahkaan ja pelin 2-1:een. Lättänokat kuitenkin tasoittivat vielä ennen erän loppua pelin 2-2 Moilasen raapiessaan päätän, että onko miehet kuitenkaan juoneet tarpeeksi vettä ennen peliä.

Toisen erän alku on erittäin surullinen sillä digitaalinen edetessä vain 45 sekunttia ja mv Ahtiainen on voimaton 2-3, muuttolintu Sahlman kurittaa pontusta! Pelaajille Moilaselta ohjeet ”tää ei vaan jätkät nyt riitä”. Ohjeista Dj koptre Joni Koppo, tuo huhtiniemen oma Tarzan ottaa kopin ja virittää tuon tutun 15 metrisen kantin ja laukoo kun laukookin pallon ohi vastustajan peitosta ja herättää PoNoVon taistoon, 3-3. Tässä vaiheessa Ville-Pekka taisi todeta voittavansa joukkueen pistepörssin ja jopa noin 45 vuotias Aku Seppälä intoutui maalintekoon, molemmille siis kaksi maalia ja tilanne on jo turvallisen tuntuinen 7-3. Erän loppuun Pontus kuitenkin saa vielä jäähyn ja Pelicans kaventaa poliisi Reinikaisen tarjoillessa Viljasen Masalle aivan avopaikan ja erätauolle 7-4 lukemissa.

Kolmanteen erään Pelicans tulee kovaa ja tuomarit näyttivät unohtaneen säännöt. Pelicans hyödyntää tämän ensiksi Reinikaisen tehdessä 7-5:teen ja tässä vaiheessa ymmärrettävää kyllä Aksu ei muistanut missä se korkean mailan raja menee ja siitä jäähy, no Viljasen Masa käytti tilaisuuden hyväkseen ja toi Keltanokat jo maalin päähän. Kiri jää kuitenkin vajaaksi, kun viellä 3 sekunttia ennen loppua Isä Aki ja poika Turunen taiteilevat loppulukemat 8-6:teen ja PoNoVo varmistaa seurahistoriansa ensimäisenä rukosarjan voiton!

Pudotuspeleihin PoNoVo valitsi vastustajakseen Sudet SB:n Kouvolasta ja ensimmäinen kohtaaminen mitellään Huhtarissa ensi torstaina 14.3. klo18.30.

”Vapaalla kädellä sai läpi ottelun hidastaa vastustajan vauhtia tuomareiden tilanteisiin reagoimatta.”

Otteluennakko

Runkosarja laitetaan perjantaina päätökseen, kun Huhtiniemen siniselle saapuu vierailemaan Pelicans SB Lahdesta . Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikan pudotuspeleihin, mutta kotijoukkueella on vielä lohkon kärkipaikka ja sen myötä kotietu panoksena. Imatran Voima on hengittämässä takana vain kolmen pisteen päässä, eikä mitään haluta jättää sattuman varaan.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa PoNoVo oli parempi luvuin 7-11. Tuolloin PoNoVo oli niskan päällä, mutta Pelikaanien vaarallisen tehokas hyökkäyspeli ei jäänyt keneltäkään huomioimatta.

Molemmat joukkueet ovat olleet tehokkaita hyökkäyssuuntaan koko kauden ajan ja tällä hetkellä tehtyjen maalien sarake näyttää molempien joukkueiden osalta lukemaa 141. Päästetyt maalit ovat puolestaan PoNoVolla 67 ja Pelicansilla 115. Tämä kertoo kotijoukkueen kiitettävällä tasolla operoivasta viisikkopuolustuksesta. Mainittava toki on että juuri Pelicans on saanut ainoana vastustajana tehtyä yhdessä ottelussa 7 maalia PoNoVon verkkoon. Myös koko lohkon pistepörssin kärkinimi löytyy turkoosipaitojen joukosta (Jesse Arola 15 ott: 30+15=45 pts). Täysi päivätyö on siis varmasti edessä, jos PoNoVo mielii pisteet Lappeenrannassa pitää.

NAISTENPÄIVÄ! Jaamme otteluun saapuville Naisille ruusun halauksen kera! Jaossa 100 ruusua.

Putkela.fi-Cornerissa todellisina VIP-vieraina Naistenpäivän kunniaksi PoNoVo Naiset edustus.

Toisella erätauolla UK Koskimies-pallokisan superfinaali jossa aiempien osakilpailujen voittajat kamppailevat pääpalkinnosta Dust Controlin lahjoittamasta PoNoVo-JoPo polkupyörästä (arvo 379€).

Ekalla erätauolla arvotaan kaikkien lipukkeiden täyttäneiden kesken kuljetus Joni Koppo Oy:n lahjoittama Leirin Kotipizzan lahjakortti.
http://www.kuljetuskoppo.fi/

Maankuulu PoNoVo-kahvio palvelee yleisöä koko ottelun ajan.

Liput 5€
Alle 15-vuotiaat ja seuran jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi tapahtumaan.
NST-Lappeenrannan jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi ottelutapahtumaan.

Tervetuloa!