PONOVO

PoNoVo - Troopers

- Yleisömäärä 238
7-3
Liiton raportti Kuvat ottelusta

PoNoVo-Troopers-15-12-18

Pontuksen pojat ottivat ennen aikaisen joululahjan kotivoiton muodossa omassa kotiluolassaan runsaan yleisön (238 silmäparia) edessä. Peli oli ajoittain ailahtelevaa ja toisen erän puolessa välissä lähtikin ketjuruletti pyörimään. Yleisöstä kuultua: ”Dohtori Tolonen saatetaan nähdä kohta jopa maalivahtina”. Tätä kerrassaan järisyttävän taktista liikettä PoNoVon valmentajakaksikko ei valitettavasti (ainakaan vielä) käyttänyt. Ehkä joulutauon jälkeen sitten.

”PoNoVon 2010-syntyneet pojat toimivat ottelussa edustusjoukkueen kutsumina VIP-vieraina”

PoNoVon viime otteluissa ilmiliekeissä ollut Juho Kaila viimeisteli pelissä itselleen ”varmat” 2+1 ja oli muutenkin hyvällä jalalla liikkeellä. Tämän uskotaan johtuvan miehen hyvistä kengistä. Kailan lisäksi PoNoVolle pisteet varmisti tivis puolustuspeli ainakin päätettyihin maaleihin peilaten. Kunniamainintana vielä Oskari Kankaalle jonka järisyttävä pommi ensimmäisen erän lopulla vei PoNoVon 2-1 johtoon. Kunniakirjasta myös osa kunniaa valmentajille, sillä treeneissä ollaan reenattu paljon lämäreitä ”Dohtoris Guns” treenimuodon muodossa.

”Tulikuuma Kaila osui taas, kahteen viime otteluun mies on ahnehtinut 7+2”

Yhteenvetona summataan että Troopers tarjosi Pontuksen pojille ihan kivan pelin. Pelin jälkeen siirryttiinkin itseasiaan eli seuran pikkujouluihin. Pikkujoulut etenivät mukavasti seurustellen ja hyvää ruokaa syöden. Tanssilattiallakin nähtiin kerrassaan samettista liikehdintää ja muutamia jalkakikkkoja. Illan tehokkain olikin Juho Tolonen kirjauttaen itselleen perusvarman 1+0. Muutamia syöttöjäkin tarjoten, mutta Mirwatsan (Turunen) laittaessa tyhjistä ohi syöttöpisteitä ei voitu kirjata. Pikkujouluista kunniamaininnan puolestaan saa Nessu Ikonen, perusteet jääkööt mainitsematta. PoNoVo kiittää menneestä vuodesta ja palaillaan askiin sitten seuraavana vuonna. Sarjataulukkoa pääset kurkkaamaan tästä.

”Ainakin kolme poikaa ilmoittautui Joulupukin tiedusteluun kilteistä pilteistä.”

Otteluennakko

SÄHKÖINEN OTTELUENNAKKO

Tämän vuoden viimeiseen otteluun PoNoVon vieraaksi huhtarin sinisille astelee Troopers Imatralta.

PoNoVo aloitti kautensa 4.10. Troopersia vastaan Imatralla ja ottelu päättyi varsin selvästi 1-7 PoNoVon voittoon. PoNoVo on pelannut varsin vakuuttavan alkukauden ja tällä hetkellä lauantain kotijoukkue seilaa sarjataulukossa toisena vain yhdellä tappiolla. Troopers on myöskin pelannut hienon alkukauden ja ehkä joillekin saattaa tulla yllätyksenä, että viime kauden häntäpään joukkue onkin sarjataulukon kolmantena joten kärkipään ottelu on siis tulossa.

”Kauden avauksessa Imatralla pelattiin pääasiassa Troopersin maalin tuntumassa”

PoNoVo lähtee kuitenkin otteluun varmasti monen mielestä ennakkosuosikkina, mutta kestävätkö Pontuksen pojat ennakkosuosikin paineet (runsaslukuisen?) kotiyleisön edessä, kun vastaan tulee Troopersin tiivis viisikkopuolustus? Joko Rouhiaisen muutaman ottelun pituinen maaliton putki päättyy ja marakatti saadaan ravisteltua pois harteilta vai tempaiseeko nuori puolustaja Pekurinen jälleen Troopersia vastaan kahden maalin iltapuhteen?

Troopers pelaajavalmentaja Janne Stenberg. Joukkueesi on monen yllätykseksi sarjassa peräti kolmantena ja tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa. Kuinka tähän on tultu ja minkälaista peliä Troopers pelaa?

”Varmaan tämä on vähintään kiitettävä tulos koska emme pysty vastaamaan harjoittelun määrässä muille. Ensimmäinen kierros takana tosiaan ja pystyimme haastamaan pallollisella pelillä kaikki muut paitsi PoNoVoa ja Voimaa. Nämä kaksi porukkaa tuntuvat olevan iso peikko vielä Troopersin olkapäällä jo menneiltä vuosilta asti. Joukkueelta toivoisi enemmän uskallusta pelata paineen alla ja tiedämme pystyvämme siihen ja varsinkin vieraissa peli on ollut erittäin rentoa ja pelaajat tuntuvat nauttivan pelaamisesta. Kotona taas ollaan jännitetty ihan urakalla ja peli on sakannut monella osa-alueella. Ollaan porukalla naurettu että pitääkö tässä lähteä ennen kotiottelua bussilla ajelemaan ympäri maakuntaa tai pelata suljetuin ovin.”

Sarja-avauksessa lokakuussa PoNoVo haki Imatralta teitä vastaan 1-7 voiton. Millä eväin lauantaina aiotte PoNoVon kaataa?

”Sarja-avauksessa PoNoVo oli hyvä ja olimme vähän joka osa-alueella perässä. Maalintekopelihän tämä on joten lauantaina kun paikat tulee niin ne tulisi käyttää hyväksi. PoNoVo varmaan tykkää pitää palloa mahdollisimman paljon, etenkin kotiluolassa. Joten hikinen iltapuhde on Imatran miehillä luvassa ja paljon pitää pallojen eteen lihaa laittaa. Onneksi tämä kuitenkin on vain salibandya, hauskaa lähdetään pitämään ja eihän tästäkään pelistä etukäteen pisteitä voi antaa jos vaikka pallo pomppisi tällä kertaa suotuisasti Troopersin suuntaa.”

Ottelu pelataan lauantaina 15.12. Huhtiniemessä, tuomari puhaltaa pilliin klo14.00. Tervetuloa ja otahan myös kaveri mukaan niin saadaan halli täyteen!
Facebook-tapahtuma

Huomio, kyseessä on EEKOO perheottelu jossa tapahtuu kaikenlaista kivaa, tsekkaa lisätiedot erillisestä uutisesta TÄÄLTÄ.