PONOVO

Voima - PoNoVo

- Yleisömäärä 220
6-4
Liiton raportti

Voima-PoNoVo-16-11-18

PoNoVo törmäsi Voiman puolustusmuuriin Imatralla kärkikamppailussa perjantai-iltana.

Voima sai otteluun hyvän alun, kun se siirtyi nopeasti 2-0 johtoon. Tämän jälkeen molemmat osuivat maaliin kertaalleen ja tauolle lähdettiin 3-1 lukemissa.

Toisessa erässä peli jatkui samanlaisena kuin ensimmäisessä erässä nähtiin. Voima pudotti karvauksen alas ja kyttäsi vastaiskuja. PoNoVo onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin, mutta vielä ennen taukoa kotijoukkue onnistui ylivoimalla, joten kolmanteen erään lähdettiin 4-3 tilanteessa.

”Teemu Tervonen tasoitti ottelun kauden ensimmäisellä osumallaan ajassa 34.00”

Kolmannessa erässä Voima jatkoi tiukkaa puolustuspeliään ja onnistui karkaamaan jo kolmen maalin johtoon. Vierasjoukkueen kiri ei riittänyt kuin yhteen kavennukseen ja näin pisteet jäivät Imatralle ja PoNoVo koki kauden ensimmäisen tappionsa.

Pelit jatkuvat lauantaina 24.11. Hatsinan vieraana Mikkelissä.

Otteluennakko

Tulevana perjantaina 16.11. on luvassa sarjan kärkikamppailu Imatralla, josta ei tunnetta ja fiilistä tule puuttumaan. PoNoVoa vastaan asettuu Imatran voima, joka on ollut aina PoNoVolle yksi vaikeimmista vastustajista sarjassa. PoNoVo kohtasi voiman Suomen Cupissa ennen kauden alkua ja silloin PoNoVo veti pidemmän korren lukemin 4-2. Selvää on että kumpikaan joukkue ei tule pisteistä hevillä perjantaina luopumaan.

Pystyykö PoNoVo jatkamaan hyvää virettään ja venyttämään voittoputkea jo kuuden ottelun mittaiseksi?
Voima on ollut myös odotetun vahva alkukauden, ja erityisesti maalintekovoimaa joukkueelta ei puutu sillä Voima on kihauttanut pallon vastustajan maaliverkkoon viidessä ottelussä yhteensä peräti 49 kertaa. Voima on hävinnyt tällä kaudella vain yhden pelin (kotona Sudet SB 3-7), joka kertoo joukkueen vahvasta ja tasaisesta suorittamisesta, mutta riittääkö se pysäyttämään PoNoVon voittoputken jatkumisen?

Kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan PoNoVo voittoon tulevana perjantaina!

Voima-PoNoVo Imatran urheilutalo pe 16.11. klo 19.00