PONOVO

Venäjän maajoukkuepelaaja Aleksandr Avtushenko PoNoVoon kolmen (3) vuoden sopimuksella

/ PoNoVo

Viimeiset kolme kautta Viron liigassa pelannut (55 ottelua 54+50) ja elokuussa PoNoVon mukana harjoitellut ja harjoitusotellut Venäjän maajoukkueen hyökkääjä vuonna 1991 syntynyt Aleksandr Avtushenko on kirjoittanut PoNoVon edustusjoukkueeseen kevääseen 2021 asti ulottuvan sopimuksen. Avtushenko pelaa PoNoVossa numerolla 10 ja on PoNoVon käytettävissä jo lauantaina 13.10. klo14.00 Huhtarissa Kosken Dynamoa vastaan pelattavassa ottelussa.

”Avtushenko vakuutti valmennuksen ja joukkueen elokuun kahdessa NST-Lappeenrantaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa”
”Aleksandr Avtushenko #10”

Avtushenko:
”En olisi ikinä uskonut että missään seurassa voidaan pelaaja ottaa näin lämpimästi vastaan ja kaikki asiat järjestyivät näin nopeasti. Joukkue, valmennus ja joukkueenjohto, kaikki auttoivat minua vaikka alkuun onkin kieliongelmia. Haluaisin auttaa joukkuetta nousemaan ylemmälle sarjaportaalle ja olen valmis tekemään sen eteen kaikkeni. Haluan sulautua joukkueeseen mahdollisimman nopeasti vaikka kaikki onkin minulle uutta.”

Vastuuvalmentaja Otto Moilanen:
”Saimme joukkueeseen loistavan persoonan jolla on edelleen selkeä halu mennä eteenpäin pelaajana. Näemme kaverissa todella paljon potentiaalia ja kun joukkueen aikaansaavat taustahenkilöt saivat asiat työpaikkaa, asuntoa ja lupa-asioita myöten järjestymään niin otamme Alexin ilolla PoNoVon keltamustaan Joma-asuun.”