PONOVO

Pontuksen Nouseva Voima ry

Pontuksen Nouseva Voima ry on salibandyn erikoisseura Lappeenrannasta. PoNoVo on rekisteröity yhdistykseksi vuonna 1996, ja toimintaa on ollut Pontuksen kaupunginosassa PoNoVon nimellä jo 1970-luvulta lähtien.

Kaudella 2018 – 2019 seurassa pelaa yli 400 lisenssipelaajaa, jäsenmäärän kivutessa noin 460 jäseneen. Jäsenmäärän kasvaessa myös tarve uusille valmentajille ja apuohjaajille on lisääntynyt. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan mukavaan toimintaan!

Seura järjestää joka vuosi Bar Miljan katusählyturnauksen (kesäkuu), PoNoVo-CUP salibandyturnauksen (toukokuu), Tossupalloturnauksen (helmikuu) ja on aktiivisesti mukana muissa tapahtumissa, muun muassa salibandyturnauksissa Prahassa ja Pietarissa PoNoVolla on ollut edustus monena vuonna.

Seuran jäsenyys

Jos olet hyvästä seurasta sekä yhdessä tekemisestä, hankkiudu jonkun PoNoVolaisen kaveriksi sekä pyydä häntä suosittelemaan sinua PoNoVolaiseksi. PoNoVolaisena olet oikeutettu seuran toimintaan aina niin halutessasi sekä seuran rahanarvoisiin jäsenetuihin joista kerrotaan lisää seuran www-sivuilla . Jäsenyys ei velvoita muuhun, kun jäsenmaksun suorittamiseen, jäsenmaksun suuruus seuran jäsenillä on vain 50€/vuosi, säbäkerhoilla ja joukkueilla jotka eivät pelaa salibandyliiton alaisissa sarjoissa 15€/vuosi/pelaaja. Paljonko pelaaminen PoNoVo maksaa? Esimerkiksi kausi 2017 – 2018 E2-joukkueen (vuonna 2007 syntyneet pojat) pelaajalle maksoi 270€.

Bonuksia PoNoVossa maksetaan yhteistoimintana, joka realisoituu erilaisten tapahtumien järjestämisenä sekä muihin aktiviteettehin osallistumisena. Lisäplussaa saa kaveripiirin laajentumisella.

Varainhankinta

PoNoVo suorittaa varainhankintaa lähes koko ajan. Loppukesästä ja alkusyksystä talkoointo on korkeimmillaan, koska tällöin kauden alku on lähellä ja mahdolliset keikkatyöläisetkin ovat lähempänä Lappeenrantaa.

Varainhankinnan kulmakiveksi on muodostunut kausijulkaisu, jossa on esitelty seuran toimintaa sekä mm. pelaajat sekä peliaikataulut. Näitä julkaisuja on painettu noin 1 000 kpl ja niitä on jaettu ympäri Etelä-Suomea painopisteen ollessa Lappeenrannassa. Kausijulkaisu on monena vuotena päätynyt myös itärajan toiselle puolelle, josta ex-PoNoVo pelaaja on kotoisin.

Kausijulkaisut

PoNoVo – Kausikirja 2018-2019
PoNoVo – Kausikirja 2017-2018
PoNoVo – Kausikirja 2016-2017
PoNoVo – Kausikirja 2015-2016
PoNoVo – Kausikirja 2014-2015
PoNoVo – Kausikirja 2013-2014
PoNoVo – Kausikirja 2012-2013
PoNoVo – Kausikirja 2011-2012

 

Talkoot

Teemme pieniä talkootöitä, joissa tarvitaan lyhyeksi ajaksi paljon käsiä ja jalkoja. Jos haluat tukea PoNoVon toimintaa, pyydä meidät paikalle tekemään pienehköjä talkootöitä. Talkootöillä rahoitamme suoraan 100%:sti toiminnasta aiheutuvia kuluja.

Vartalomme on tottunut seuraaviin töihin

  • katusählyturnaukset
  • salibandyturnaukset
  • häädöt
  • purkutyöt
  • siivoukset
  • muutot

Sähly ja salibandy on helppo sekä hauska tapa harrastaa liikuntaa yhdessä. Järjestä turnaus työporukallesi ja pelaa muita joukkueita vastaan leikkimielisesti. PoNoVo järjestää turnauksen puolestanne, varaamme tilat, teemme otteluohjelmat sekä -kutsut, kauttamme tuomarointi sekä toimitsijapalvelut. Helppoa, mukavaa ja edullista!