PONOVO

Otto Moilanen Kanadan maajoukkueen päävalmentajaksi

/ PoNoVo

PoNoVon päävalmentaja Otto Moilanen valmentaa Kanadan miesten maajoukkuetta joulukuussa Prahassa pelattavissa salibandyn MM-kisoissa.

Moilanen saa mukaansa erittäin vahvan suomalaisen valmennustiimin ja mukana on myös paljon etelä-karjalaista salibandyosaamista. Moilasen aisaparina häärii Salibandyliigassa pelaavan Kuopion Welhojen apuvalmentajana toimiva Henri Tuhkanen. Katsomovalmentajana puolestaan Ruokolahtelaislähtöinen, nykyisin myös Salibandyliigassa LASBia valmentava Teemu Varis. Videovalmentajana toimii Imatran Voimasta Ari-Pekka Piiparinen.

Otto Moilanen: ”Äärimmäisen hieno mahdollisuus lähteä omalla panoksella kehittämään kanadalaista salibandya ja totta kai menestymään kisoissa. Luonnollisesti olen myös erittäin onnellinen että saatiin kasattua näinkin vahva ja kokenut valmennustiimi joiden kanssa voidaan tehdä töitä. Pakko heittää kiitokset myös PoNoVolle että saimme pika-aikataululla aikataulut sopimaan siten että Kanadan projekti ja päivittäinen harjoittelumme ovat yhteensoviteltavissa.”

Kanadan maajoukkue kohtaa MM-kilpailuiden alkulohkossa Slovakian, Singaporen ja Japanin. Kisat Kanadan osalta starttaavat lauantaina 1.12. ottelulla lohkon suurta ennakkosuosikkia Slovakiaa vastaan.

PoNoVo toivottaa Odelle tsemppiä Kanadan maajoukkueen peräsimessä. PoNoVon sosiaalisessa mediassa tullaan myös näkemään Oden raportteja ja kuulumisia syksyn mittaan Kanadan maajoukkueen toiminnasta ja matkoista.