PONOVO

Julle Sumén vahvistaa PoNoVon edustusta kaudella 2019-2020

/ PoNoVo

Jullen omin sanoin: ”Noin 10 vuotta sitä kesti että löysin tieni takaisin PoNoVoon. Puolitoista vuotta on kulunut viime peleistä johtuen pahoista loukkaantumisista. Nyt kuitenkin keväällä se idea lähti kun jalat rupesivat olemaan kunnossa ja pelihimot heräsivät. Päätöstä helpotti että saa pelata veikan (Pukki) kanssa samassa joukkueessa noin 15 vuoteen. Odotan innolla kauden alkua ja sitä kestääkö äijä kasassa erän, pelin vai koko kauden. Nähdään huhtarissa.”

Näin päävalmentaja Olli-Pekka ajattelee Jullen roolista jokkueessaan: ”Iso palanen alakertaan (ja myöskin hyökkäyspeliin) ja tuo vahvana vääntäjänä myös vastustajille haastetta fyysisellä pelityylillään. Omaa myös erinomaisen pallollisen pelin tason sekä rightin pelaajana tuo meille paljon erikoisosaamista ylivoimaan. Viime kaudet Loviisassa vaikeita loukkaantumisten takia, nyt toiveissa ehjä kausi.”

Suménin tilastot:
Divari NST-Lappeenranta / Tor (Loviisa) 52 ottelua 24+20
Liiga NST-Lappeenranta 115 ottelua 42+19