PONOVO

PoNoVo-Troopers peli valmentajan silmin

/ PoNoVo

PoNoVo edustus voitti Imatran Troopersin 9-7 (2-0, 4-4,3-3) torstaina Huhtiniemi Areenalla.

Ottelu siirrettin Suomen miesten jalkapallojoukkeen historiallisen pelin takia perjantai-illalta torstaille. Hyvä ratkaisu, nyt pääsimme kaikki kyseistä peliä rauhassa perjantaina seuraamaan. Troopers-ottelu oli hyvin kaksijakoinen PoNoVon johtaessa parhaimmillaan toisen erän puolessa välissä (29:34) jo turvallisen tuntuisesti 5-0. Troopers on kuitenkin parhaillaan hyvä ja sinnikäs joukkue ja pelikellon näyttäessa 41:41 tilanne olikin enää 6-5 PoNoVolle. Loppupeli mentiinkin sitten jännärimäisesti joukkueiden tehdessä maaleja vuoron perään. Lopulta peli ratkesi Aleksandr Avtushenkon tekemään maaliin Troopersin pelatessa kuudella kenttäpelaajalla. Jännää oli taas kerran.

Olli-Pekka Englundin mietteet Trooopers pelistä: ”Hyvä startti matsille numeroiden valossa. 5-0 tilanteessa loppui sitten pelikuri aika pahasti ja meidän pelinavaamisen hermostuneisuus alkoi konkretisoitua vähän liikaa. Onneksi saatiin aina muutama maali tehtyä, niin saatiin jollain tavalla pidettyä pelin hallinta meillä. Topias ja Kassu maalilla pelasivat loistopelin.

Ottelussa nousi tehojen osalta esille Topias Virolainen (3+0), Niklas Santala 1+1 sekä Jari Hulkkonen ja Oskari Nikkinen, molemmat kahdella syöttöpisteellään. Maalilla nuori ja taitava Kasper Järvinen torjui 28 laukausta torjuntaprosentin ollessa 80.0%.

Saatiin  myös hienoja valokuvia ottelusta (kiitos Mikko Markkaselle niistä) ja tässä niistä muutama

Muurissa Alex, Hetemaa, Vulli ja Tolonen

Nikkinen ja Ihala Ponkilaisen kanssa taistelussa

Rissanen pelin aikana mietteissään

Ikonen vääntää ja vääntää, mutta ei osu tässä tilantessa.

Joukkueen kokoonpano oli seuraava:

 1. Kenttä
  1. Aleksandr Avtushenko  1+0
  2. Juho Tolonen 1+0
  3. Niko Sollo (C) (pois pelistä kuumeen takia)
  4. Konsta Vulli
  5. Juho Hetemaa
  6. Kasper Järvinen (mv) 28 torjuntaan (80,0%)
 2. Kenttä
  1. Lauri Sipi  
  2. Jari Hulkkonen 0+2
  3. Mikko Ikonen 1+0
  4. Santeri Turppo  0+1
  5. Joni Koppo (A)  1+0
 3. Kenttä
  1. Oskari Nikkinen 0+2
  2. Eetu Ruukki 1+0
  3. Topias Virolainen 3+0
  4. Niklas Santala 1+1
  5. Reko Ihala
 4. Kenttä
  1. Arttu Lassila (mv)
  2. Juuso-Pekka Kaukonen 0+1
  3. Eero Lehtonen
  4. Miro Laine
 5. Toimihenkilöt
  1. Olli-Pekka Englund
  2. Jukka Lähde
  3. Julle Sumén
  4. Teemu Tervonen