PONOVO

SaiPa Salibandyn taustajoukot muovautumassa

/ PoNoVo

Alkuvuodesta 2020 perustettavan SaiPan Salibandyn taustajoukkue on hiljalleen kasautumassa.

Ensimmäisinä kiinnityksinä julkaistaan edustusjoukkueen taustoja.

SaiPa Salibandy ry:tä ei ole vielä virallisesti perustettu, mutta valmistelutyössä olevien sitoutuneisuus ja  tulevan toiminnan suunnittelu on vahvalla tasolla.

Uuden seuran miesten edustusjoukkueen general managerina ja yhteistyökumppanivastaavana aloittaa Riku Rissanen. Rissanen on PoNoVon entinen puheenjohtaja ja toiminut viime kausien ajan PoNoVon edustusjoukkueen general managerina.

Edustusjoukkueiden yhteistyökumppanitiimissä toimii minimissään Rissasen lisäksi Joni Kakko, Kalle Soiniola ja Ilpo Rautio. Tiimi täydentyy lähiviikkoina.

Janne Ruippo ja Jukka Peltonen toimivat miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtajina sekä sosiaalisen median vastaavina ja yhteyshenkilöinä salibandyliiton suuntaan.

Jukka Lähde, joka on toiminut vuosia mm. PoNoVon edustusjoukkueen huoltajana, toimii SaiPa Salibandyssä miesten huoltopäällikkönä.

Olli-Pekka Englund ja Sofia Sinkko ottavat vastuulleen miesten ja naisten edustusjoukkueiden varustehankinnat.

SaiPa Salibandyn perustamiskokous pidetään tammikuussa 2020 ja seura ilmoittautuu tämän jälkeen Suomen Salibandyliiton jäseneksi, joka mahdollistaa aikanaan Salibandyliiton alaiseen kilpailutoimintaan osallistumiseen.

Taustatiimin yhteystiedot ja muut kontaktihenkilöt löydät osoitteesta saipasb.fi. Taustajoukkojen määrä kasvaa lähiviikkojen aikana mm. naisten joukkueen taustaryhmällä.

 Lisätiedot:

Riku Rissanen, GM puh. 040 1989 444