PONOVO

EDUSTUS KOHTAA LAUANTAINA SB PELICANSIT. OTTO KERTOO MITÄ ON ODOTETTAVISSA.

/ PoNoVo

Huomenna lauantaina 8.2.2020 kello 14:00 pelataan taas 2. divisioonan kauden 2019-2020 ratkaisupelejä.

Huhtiniemi Areenalla vastaan astelee SB Pelicans Lahdesta.

Tällä kertaa otteluennakon takana on Oxdog-kummipelaaja Otto Valavuo: ”Lauantaina vastassa Pelicans, joka onnistuttiin kaatamaan Lahden reissulla marraskuussa. Tulossa on varmasti tasainen vääntö. Pelsu pelaa aktiivista peliä ja on fyysinen nippu. Joten vaatii meiltä myös fyysisyyttä ja suoraviivaisuutta, kun maalipaikoille päästään. Eli ns. Potakka pitää laittaa pussiin, kun paikka tulee.
Kyllä tässä nyt parin tappiomatsin jälkeen lähdetään tätä keltaista Pontuksen laivaa kääntämään takaisin kohti sarjan kärkisijoja! Itsekin pääsee pitkästä aikaa takaisin tositoimiin, joten tosi hyvillä fiiliksin huomista kohti.
Tuuhan siekin paikalle, ota kahviosta kupillinen mokkaa ja tsemppaa Pontuksen pojat voittoon.

Joukkueen tilanne peliin lähdettäessä on loistava. Vastuuvalmentajan Julle Suménin käytössä on ensimmäistä kertaa täysi rosteri. Se antaa mahdollisuuden reagoida nopeasti pelin sisällä erilaisiin vastaantuleviin tilanteisiin. Eli siltäkin osin kaikki kunnossa huomisen osalta.

Vaikka itse peli on tietysti pääasia, niin silti ei voi olla mainostamatta, vain tässä pelissä tarjolla olevia, PoNoVo-lihapiirakoita. Niitä on pyydelty ja nyt  niitä on saatavilla. PoNoVo-kanttiinista tarjolla myös muita maukkaita makupaloja ja virvokkeita.