PONOVO

SaiPa Salibandyn D1-pojat (2007) etsivät uusia pelaajia. TUTUSTUMISTREENIT KESÄKUUSSA

/ PoNoVo

SAIPA SALIBANDYN VUONNA 2007-SYNTYNEIDEN POIKIEN JOUKKUE ETSII UUSIA PELAAJIA!

Ilmaiset tutustumistreenit uusille pelaajille kesäkuussa joka torstai Sammonlahdessa alkaen 4.6. klo 16.10-17.40.

Syntynyt vuonna 2007? Sinulla voi jo olla kokemusta salibandystä vai oletko pihapelien viekas kettu? Ehkä olet harrastanut muita lajeja ja haluaisit kokeilla myös salibandyä? Vai oletko nähnyt salibandymailan vain kaupan hyllyllä, mutta nyt mielesi tekee kokeilla miltä salibandyn pelaaminen tuntuu? Jos tunnistit itsesi ja salibandyn harrastaminen yhdessä Suomen suurimmista seuroista kiinnostaa niin ota yhteyttä!

Kauden 2020-2021 joukkueeseen on ilmoittautunut (14.4.) 40 pelaajaa. Suuri pelaajamäärä mahdollistaa kahden tasoharjoitteluryhmän muodostamisen ja sitä kautta yksilön huomioivan laadukkaan arkiharjoittelun. Harjoitteluryhmät eivät ole lukittuja vaan yksilön lajitaidollinen ja fyysisen kehitys, oma halu sekä motivaatio vaikuttavat pelaajan harjoitteluryhmään. Joukkuetta valmentavat Mikko Markkanen, Janne Pottonen, Aapo Räsänen sekä Marko Savolainen. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Johannes Talonpoika.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
janne.pottonen@hotmail.com
P. 040 482 8980