PONOVO

Kylänmiehet PoNoVo Cup-voittoon

/ Seuratiedote

Järjestyksessään 10. PoNoVo Cup pelattiin lauantaina 19.5. Huhtari Areenalla.

Cupin voittoon marssi, lopulta vasta parhaana lohkokakkosena alkulohkostaan jatkoon päässyt Kylänmiehet. Kylänmiesten todelliseksi riesaksi meinasi heittäytyä PoNoVon B-pojat jotka alkulohkossa nitistivät turnausvoittajat luvuin 3-1 ja olivat aiheuttaa toisen ”shokkitappion” joukkueiden kohdatessa uudelleen välierässä joka kuitenkin lopulta päättyi Kylänmiesten voittoon rangaistuslaukausten jälkeen. Myös finaalissa voittajajoukkue joutui laittamaan parastaan sillä voitto heltisi niukasti luvuin 4-3, vastassa oli Kyljykset. Turnauksen pistepörssin voiton vie Joonatan Kovanen FC Räkiks 8+6, Jarkko Nurmelan ollessa kakkonen tehopistein 7+7.

Ottelutulokset ja pistepörssi

”Voittajien on aina niin helppo hymyillä”

 

Kiitos kaikille turnaajille, ensi vuonna pelataan taas!

Kehitysideat turnaukseen liittyen rissanen.irs@co.inet.fi