PONOVO

2.divarin pudotuspelit käynnistyvät torstaina ottelulla PoNoVo-Sudet SB, LOHKOFINAALIEN AIKATAULU PÄIVITETTY

/ PoNoVo

Päivitetty 17.3.

Lohkon finaalit pelataan seuraavan aikataulun mukaan. Divarikarsintoihin selviää kahdella voitetulla ottelulla.

To 21.3. PoNoVo-Voima Huhtari klo18.30

Pe 22.3. Voima-PoNoVo Imatran urheilutalo klo19.00

Su 24.3. PoNoVo-Voima Huhtari klo14.00 (tarvittaessa)

Liput 5€
Alle 15-vuotiaat ja seuran jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi tapahtumaan.
NST-Lappeenrannan jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi ottelutapahtumaan.
Huomioithan että kausikortteina toimivat kannattajajäsenkortit eivät oikeita ilmaiseen sisäänpääsyyn

Maankuulu PoNoVo-kahvio lihapiirakoineen ja muine kotitekoisine herkkuineen palvelee yleisöä koko ottelun ajan.

Tervetuloa aistimaan pudotuspelitunnelmaa!

 

 

Kaakon kulman 2.divisioonan ensimmäisen play off – vaiheen avausvastustajaksi PoNoVolle valikoitui loppujen lopuksi Sudet SB, Kouvola. Ottelusarja aloitetaan Huhtiniemen siniseltä torstaina 14.3. klo 18.30.

Ampparisukkien track record, etenkin kotiotteluissa on Susia vastaan ollut erinomainen. Kaudelta 2013-2014 keskinäisiä kohtaamisia tarkastellessa tilastot ovat karua kertomaa sillä Sudet SB ei ole kyennyt PoNoVoa voittamaan kertaakaan, ja joukkueet ovat kuitenkin kohdanneet peräti 12 kertaa. Mutta jokainen tietää että tilastot ovat tilastoja ja pudotuspelit ovat ihan oma maailmansa. Aktivoitunut pelitapa on tuottanut vastustajille kuluvalla kaudella harmaita hiuksia enemmän päähän kuin managerit Markkanen ja Rissanen ovat saavuttaneet lähestyessään maagista 50-vuoden ikärajaa. Valmentaja Otto Moilanen lupaa erittäin rajun temmon kotijoukkueelta. ”Tarkoitus on vetää intensiivisellä otteella koko peli läpi ja antaa katsojille ennennäkemättömän aktiivinen PoNoVo. Emme missään tapauksessa lähde kyttäämään tai peruuttelemaan vaan vedämme kaasuvivun heti torstaina tappiin.”

Lisämaustetta otteluun antaa Etelä-Suomen nopeimman salibandypelaajan, Aki Seppälän lämpeneminen huippukuntoon. Edellisen pelin kaksi tyylikästä maalia ja ansaittu lahjakortti hiusten leikkuuseen  Hiuskeskus Marjo Kouhian tykö parhaan pelaajan palkintona kertovat hurjasta kunnosta sekä palkintoraadin huumorintajusta.

Ottelusarja jatkuu Sudet SB:n kotiottelulla todennäköisesti lauantaina, tai mahdollisesti perjantaina. Ottelun alkamisaika ja -paikka ovat vielä avoinna johtuen Betonikaupungin hallien liiallisesta käyttöasteesta. (Edit. 11.3. klo11.14, Sudet SB – PoNoVo Kouvola Mansikka-Aho klo12.15.) Ottelusarjan edetessä kolmanteen otteluun kyseinen vääntö käydään Huhtarissa sunnuntaina 17.3. klo14.00. Ottelusarjan voittaja kohtaa 2.divarin lohkon finaalissa otteluparin Voima-Pelicans SB voittajan. Pudotuspelien otteluohjelman näet kokonaisuudessaan täältä. Lohkon finaalin voittaja etenee 1.divarikarsintoihin jonka kaavion näet täältä.

PoNoVo-Sudet SB Huhtari torstaina 14.3. klo18.30

Liput 5€
Alle 15-vuotiaat ja seuran jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi tapahtumaan.
NST-Lappeenrannan jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi ottelutapahtumaan.
Huomioithan että kausikortteina toimivat kannattajajäsenkortit eivät oikeita ilmaiseen sisäänpääsyyn

Maankuulu PoNoVo-kahvio palvelee yleisöä koko ottelun ajan.

Tervetuloa aistimaan pudotuspelitunnelmaa!