PONOVO

Kannattajajäsenkortit kaudelle 2019-2020 NYT hankittavissa!

/ PoNoVo

Yrittäjä tai yrityksen markkinoinnista vastaava, nyt kuulolla! PoNoVolla on tarjota noin 1000 henkilön potentiaalinen asiakaskunta jäsen- ja kannattajajäsenkorttien haltijoiden myötä, ehkä juuri Teidän yrityksellenne! Jos olet kiinnostunut markkinointiyhteistyöstä ja haluat saada yrityksellesi lisää näkyvyyttä ja asiakkaita, ole yhteydessä edustusjoukkueen joukkueenjohtajaan ->
rissanen.irs@co.inet.fi p.040 198 9444, niin tulemme mielellämme keskustelemaan erilaisista yhteistyömuodoista.

Kannattajajäsenkortti

Kausikortteina toimivat kannattajajäsenkortit, joilla saat paljon rahanarvoisia etuja. Kortit maksavat 20 € / kpl ja kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn edustusjoukkueen kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin (9 ottelua). Korttien tuotoista ohjataan 7.5 €/kortti suoraan PoNoVon junioritoimintaan! PoNoVon edustusjoukkue pelaa kauden 2019 – 2020 runkosarjan kaikki kotiottelut Liikuntakeskus Areenassa osoitteessa Pelitie 36. Kortteja myyvät edustusjoukkueen pelaajat ja taustat, kysy kannattajajäsenkorttia myös juniorijoukkueista! Kaikki edut voimassa 31.5.2020 asti. Lisää etuja tulossa! Kaikki edut päivitetään edustusjoukkueen ”liput ja kausikortit 2019-2020”-välilehdelle.

 

 

 

OtteluLiput

Ottelulippu 5 €. Alle 15-vuotiaat sekä seuran jäsenet jäsenkorttia näyttämällä ilmaiseksi ottelutapahtumaan.

 

Putkela.fi-Corner

Haluatko hemmotella työntekijöitäsi, asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneitasi? PoNoVon edustusjoukkueen kotiotteluissa Huhtarissa se onnistuu! Putkela.fi-Corner on täysin ainutlaatuinen tila ottelun seuraamiseen. Ota lokoisa asento Cornerin sohvilla, nauti kaffet ja pullat/pikkusuolaiset pöytiin tarjoiltuna ja tunne itsesi tärkeäksi, Te ja vieraanne olette meille VIP! Räätälöimme täysin toiveidenne mukaisen otteluisännyyspaketin johon halutessanne voidaan liittää mm. saunailta tarjoiluineen. Kiinnostuitko otteluisännyydestä? Ole rohkeasti meihin yhteydessä Riku Rissanen rissanen.irs@co.inet.fi p.040 198 9444

 

 

AUTOKORJAAMO HEISKAMO

Autokorjaamo Heiskamo Oy osoitteessa Kontiontie 2A (Hakali St1) antaa kaikille PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttien haltijoille -20% alennuksen työn osuudesta.

EEKOO, BIRRA, THE OLD CORNER BANK

Kaupungin kuumin sporttibaari Birra tarjoaa PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttien esittäjille aikuisten juomia huikein tarjouksin:
Karhu III 0,5l 5 € (norm. 6,40 €)
KOFF III 0,5l 5 € (norm. 6,20 €)
Crowmoor 0,3l 5 € (norm. 6,30 €)
Lonkero 0,3l 5 € (norm. 6,60 €)

Rennon pubitunnelman ykkösmesta The Old Corner Bank tarjoilee PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttien haltijoille seuraavat napakat juomatarjoukset:
Sandels 0,4l 3.90€
Fizz 0,3l 3.90€
Talon Lonkero 0,3l 3.90€
Fisu & Salmari 4cl 3.90€

RAVINTOLA LALO, ISKENDER LEIRI, TIRILÄN ISKENDER KEBAB-PIZZERIA

Ravintola Lalo Valtakadulla sekä Iskender Leiri sekä Tirilän Iskender Kebab-Pizzeria tarjoavat 10% alennuksen ostoksistasi, jo valmiiksi edullisista listahinnoista. Tervetuloa nautiskelemaan!

Kotipizza LEIRI JA ISO-KRISTIINA

Maistuisko herkullinen pizza? No tottahan toki maistuu! Leirin Kotipizza lentokentän laidalla (Lavolankatu 10, 53600 Lappeenranta) sekä Kotipizza Iso-Kristiinassa
(Brahenkatu 5-7 53100 Lappeenranta) antavat PoNoVon kannattaja- ja jäsenkorttien haltijoille makoisan -10% alennuksen kaikista ostoksistasi!

Kehruuhuone

LOUNASETU! PoNoVon jäsen- ja kannattajajäsenkorttia vilauttamalla lounas hintaan 11 € (normaalihinta 12,50 €). Kehruuhuone ruokkii maukkaasti jokaisen Ponovolaisen, tervetuloa! Poikkea piirakalle tai lounaalle, pistäydy pullalle tai istahda illalliselle – meillä päin on tapana nautiskella!

HiusKeskus Marjo Kouhia

Tukka päästä! Edullisesti, ammattitaidolla ja tyylillä. Hiuskeskus Marjo Kouhia Lauritsalassa, Kauppakäytävä 6 53300 LAPPEENRANTA, tarjoaa kaikille PoNoVon kannattajajäsen- ja jäenkortin haltijoille hiustenleikkuun hintaan 23 € (27 €)! Muista aikaa varatessasi että edun tarjoaa nimenomaan ”Marjo”.

UK Koskimies

PoNoVon monivuotinen yhteistyökumppani, Etelä-Karjalan suurin ja asiantuntevin urheilun ja vapaa-ajan tavaratalo UK Koskimies antaa kassalla PoNoVon jäsen- ja kannattajäsenkortin haltijalle kaikista urheiluosaston normaalihintaisista tuotteista 10 % alennuksen. Muistathan että ostoillasi tuet ostoksen yhteydessä mainitsemaasi PoNoVon juniorijoukkuetta!