PONOVO

Tommy Koponen SPV avaa valmentajakoulutusten sarjan su 29.9., ilmoittaudu mukaan! PÄIVITETTY 2.9.

/ PoNoVo

PoNoVo järjestää alueella harvinaislaatuisen valmentajakoulutusten sarjan (4 koulutusta) joissa koulutuksia ovat vetämässä salibandyn valtakunnan kärkiosaajat. Koulutukset avaa SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen.

KOULUTUSTILA HUHTARISSA ON RAJALLINEN, ILMOITTAUDU NYT TAI VIIMEISTÄÄN 20.9. MENNESSÄ MIKÄLI MIELIT VIELÄ MUKAAN! Tapahtumaan on ilmoittautunut jo 18 kiinnostunutta.

Ensimmäinen koulutus pidetään Huhtarissa (kokoustila ja lajiharjoittelutila Areena) osoitteessa Pelitie 36 53810 LAPPEENRANTA sunnuntaina 29.9. klo 11.00-15.00.
Koulutus sisältää luentoja ja käytännön lajiharjoittelua. Koulutustapahtuman hinta on 35€/osallistuja, hinta sisältää kahvin, sämpylän, pullan sekä sisäänpääsyn klo 17.00 pelattavaan divariotteluun NST-LNM.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Otto Moilanen otto.m.moilanen@gmail.com p. 050 405 7770

Tommy Koponen – Mestarivalmentaja ja mestariseurajohtaja – SPV:n tarina divarista 2000-luvun suurseuraksi sekä SPV:n junioreiden nousu maan huipulle

Valmentajainfo:
Pelaajavalmentajana ja/tai valmennustiimin jäsenenä SPV:ssä 1994-2006 eli 12 vuotta
Päävalmentajana SPV:ssä alkaen 2006 -> eli nyt alkaa 13. vuosi
Nousu salibandyliigaan 2014
SM -mitalit 3 kultaa, 1 hopea, 4 pronssia
1 x Suomen Cup voitto
1 x Champions Cup hopeaa
1 x Salibandyliigan runkosarjan voitto
Tommy Koponen: ”Seurajohtajana koen onnistuneeni siinä, että olen saanut olla mukana luomassa seuraa, joka on jatkuvasti kehittynyt ja lähes koko ajan tasaisesti kasvanut yhdeksi suurimmista salibandyseuroista koko Suomessa sekä menestynyt myös kilpailullisesti. Isoin arvo on kuitenkin se, että seurana olemme voineet luoda toiminnalle arvot, joita voimme aidosti tuoda esiin myös kasvatustehtävänä kaikenikäisille harrastajille.”
Kauden aikana pidettävät muut koulutukset. Seuraa uutisointia!
– Akseli Ahtiainen (Mestarivalmentaja – kamppailupelaaminen ja fysiikka/juoksuharjoittelu salibandyssä)
– Joonas Naava (Juniorivalmennus EräViikingit, Suomen U19-maajoukkue, Tsekin U17 maajoukkue sekä Kokemukset ja ajatukset Tapanilan Erän ja SSV:n Fuusiosta)
– Janne Kainulainen (TPS – Valmennus- ja testausopin maisteri – valmennus- ja seuratoiminnan nykyhetki ja tulevaisuus)