PONOVO

Olli-Pekan ajatukset Troopers harjoituspelistä 24-09-19

/ PoNoVo

Tiistaina 24.9.2019 pelattiin Imatran urheiluhallilla edustuksen kauden toinen harjoituspeli samassa 2. divarin lohkossa pelaavaa Troopersia vastaan.

Ottelu päättyi PoNoVon reiluhkoon voitoon 5-10 (1-5, 2-2, 2-3).

Päävalmentaja Olli-Pekka Englundin mietteet harjoitusottelusta:Lassila oli maalilla vahvan rutinoitunut. Oltiin pallollisesti hyviä ja meillä oli paljon hienoja tontteja ja pelinavauksia, jotka menivät sitten välillä leikkimiseksi. Pallottomana taas 0-5 johtotilanteessa alkoivat selät suoristumaan liian nopeasti ja välimatkat pelaajien kesken kasvoivat ja puolustuspelaaminen meni sen takia vähän haastavaksi. Hyvä peli kuitenkin ja tästä on hyvä jatkaa lauantaille, joilloin vastaan asettuu Huhtarissa Imatran Voima.

Maalintekijät: Hulkkonen 1, Ikonen 2, Koppo 1, Nikkinen 2, Ruukki 2, Santala 1 ja Sumen 1.

Kauden kolmas ja viimeinen edustuksen harjoituspeli Imatran Voimaa vastaan alkaa Huhtiniemen liikuntakeskuksessa kello 13.00.