PONOVO

PoNoVo-Hatsina valmentajan silmin

/ PoNoVo

PoNoVon edustusjoukkue otti nautittavan voiton Mikkelin Hatsinasta numeroin 12-4 eilen Huhtiniemen Areenalla pelatusta ottelusta.

Päävalmentaja Olli-Pekka Englundin mietteet pelistä ovat seuraavanlaiset:

Peli lähti erinomaisesti käyntiin ja oltiin ensimmäisessä erässä pallollisesti todella hyviä. Paikkoja olisi ollut tehdä useampikin maali. 2. Erässä vähän selkä suoristui 5-0 tilanteessa ja kaveri pääsi peliin mukaan, kun puolustamisen tiiveys hävisi. Kolmannen erän alku oli jatkumoa toisen erän pelille ja Hatsina sai hengen päälle. Klassinen ansa rakennettiin 5-0 tilanteessa itsellemme. 

Usein on henkinen kantti pettänyt meillä Hatsinaa vastaan, kun tunne lähtee viemään. Nyt kävi taasen toisinpäin ja Hatsina tarjoili pelin meille takaisin. Ylivoima oli ok tasolla ja saatiin raavittua peli meidän hanskoihin takaisin. Loppu pelattiin suht’ fiksusti kelloa pois ja avauspisteet nätisti himaan. 

Joukkueen kovimmat suorittajat olivat Teemu Tervonen, joka pelasi huikean matsin 2 viikon sairastelun jälkeen. Maalivahti Lassila otti varmasti kiinni ne vedot mitkä pitikin ottaa kiinni.