PONOVO

Edustukselle tappiopeli SB Heinolaa vastaan.

/ PoNoVo

SB Heinola – PoNoVo 8-3 (4-1, 2-1, 2-1)

Heinola oli kova kotonaan ja PoNoVon alkukausi jatkui toisella pettymyksellä hyvän Hatsina-ottelun jälkeen.  

Olli-Pekka Englund

 

Päävalmentaja Olli-Pekka Englundin mietteet ottelusta: 

Vastustaja oli alussa selkeesti parempi ja myö ei henkisesti oltu edes hallissa. Toiseen erään sytyttiin edes hiukan ja saatiin pallonhallinta itsellemme. Paljon huolimattomuusvirheitä joista pallonmenetyksiä ja maaleja omiin.  Positiivista oli se et yv toimi hyvin. 5-5 pelissä ei kyllä toisaalta luotu hirveästi paikkoja

Edustuksen kapteenin Julle Suménin ajatukset Heinola-pelistä:

Aikamoiselta tervan juonnilta tuntuu meidän peli tällä hetkellä. Heinola pelasi niinkuin meidän piti pelata. Vaikka pallohallinta oli jopa meillä, niin pyörittiin pelin ulkopuolella eikä päästy murtautumaan maalintekopaikoille. Ehkä saatiin kauteen liian hyvä startti Hatsinaa vastaan. Sen jälkeen ollu haastavampaa.  Ei auta kun nostaa taas arkitekemisen tasoa ja keskittymistä sinne optimitasolle, niin uskon että se heijastuu myös peleihin. Onneksi on pieni tauko ennen seuraavaa peliä, niin uskon että saadaan homma taas kasaan ja ollaan seuraavassa matsissa valmiimpia niin henkisesti kuin pelillisesti.