PONOVO

PoNoVo-Sudet SB -pelin ennakkotunnelmia

/ PoNoVo

PoNoVon edustusjoukkueella on huomenna perjantaina kauden 2019-2020 kauden toinen kotiottelu. Ottelu alkaa kello 18:30 ja vastaan astelee Sudet SB Kouvolasta.

Reko Ihala miettii tulevasta ottelusta seuraavalla tavalla: ”Tiukka peli varmasti tulossa ja samalla korkea aika meille kääntää kurssi oikeaan suuntaan! Kunhan saadaan tietynlainen rauhallisuus pallolliseen tekemiseen ja puolustuspeliin pari napsua aktiivisuutta niin tuloskin on varmasti meille positiivinen.”

Päävalmentaja Olli-Pekka Englundilla on taas seuraavia ajatuksia huomisesta koitoksesta: ”Perjantai-illan ratoksi vastaan asettuu Kouvolan Sudet. Takavuosien kamppailut ovat olleet tiukkoja ja usein paljolti jäähyherkkiä pelejä myös. Huomenna isoin fokus omassa pelissä on sen kokonaisvaltainen säilyttäminen 60min ajan ja notkahduksilta välttyminen. Kuluneilla viikoilla ollaan harjoiteltu omaa pallollista peliä sekä hivenen terävöitetty puolustuspeliämme. Tiukka matsi tulossa ja tärkeistä pisteistä taistellaan. Tasainen sarja on myös tänä vuonna näemmä tulossa.

Eli kaikki huomenna Huhtariin seuraamaan PoNoVon peliä ja nauttimaan kahvion antimista. Myynnissä on myös loistavia etuuksia sisältäviä PoNoVon kannattajajäsenkortteja 20 euron hintaan.