PONOVO

PoNoVon edustus hienoon nousuun ja 8-7 voittoon Susia vastaan

/ PoNoVo

Edustuksen viime viikon perjantainen (1.11.2019) kotiottelu Susia vastaan antoi Huhtari Areenalla paikalla olleelle yleisölle salibandy-jännitystä enemmän kuin tarpeeksi. Ottelu päättyi lopulta 8-7 (3-0, 1-4, 3-3, RL) kotivoittoon Laineen, Sollon ja Valavuon rankkariosumilla sekä Järvisen hienoilla torjunnoilla.

PoNoVo – Sudet peli alkamassa
Olli-Pekka Englund

Päävalmentaja Olli-Pekka Englund miettii pelistä seuraavalla tavalla: ”Tiukka pisteiden naaraus Susilta. Ei tehty (onneksi) historiaa vaan hoidettiin peli pidemmän kaavan kautta. Ottelu lähti hyvissä merkein käyntiin ja olimme tehokkaita hyökkäyspäässä. Siitä vähän ansaitsemattomasti 3-0 johto ja erätauolle.

2. Erässä välimatkat pelaajien kesken kasvoivat liikaa ja Sudet pääsi helposti tuomaan palloa meidän päätyyn. Tunnepuoli lähti myös laukalle ja otettiin tyhmiä jäähyjä. Jäähyt saivat myös porukan hiiltymään hiukan liikaa tuomareille, kun tunne valtasi, että liian paljon vastustajan rikkeitä jäi näkemättä ja Pontuksen poikaa kärrättiin aitioon aina.

Kolmannen erän alivoimat selvitettiin suht’ hienosti ja C-junnuikäinen Kasper Järvinen otti lukuisia huippuluokan torjuntoja. Ottelun lopussa saatiin vängättyä peli upeasti tasoihin ja jatkoajallakin oltiin muutaman kerran ihan hyvillä tonteilla.

Rankuissa Kassu oli ylivoimainen ja meidän speciaalimiehet hoitivat oman osansa nätisti. Tulevalla viikolla on vain saatava omaa päätä kovemmaksi, että veskari voitaisiin päästää vähän helpommalla. Kassu oli selkeästi man of the match.

Kasper Järvinen, Man of the match

 

Pistetilastoihin pääsivät

Niko Sollo 1 + 1
Julle Sumen 1 + 0
Otto Valavuo 1 + 0
Jari Hulkkonen 1 + 1
Mikko Ikonen 1 + 1
Niklas Santala 1 + 0
Miro Laine 1 + 1
Juuso-Pekka Kaukonen 0 + 1
Reko Ihala 0 + 1
Joni Koppo 0 + 1
Kasper Järvinen MV 18 torj. (72%)

Ja rangaistusten kautta tilastoihin joutuivat

Julle Sumén 2+2+10=14min
Juuso-Pekka Kaukonen 2min
Jani Pukki 2min
Juho Tolonen 2min
Joni Koppo 5min

Salibandy.fi sivustolta löytyy tarkkaa statistiikkaa pelistä: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/ponovo-sudet-sb/6464/5793