PONOVO

Jälkitunnelmat tappiollisesta Hatsina-pelistä

/ PoNoVo

Perjantaina 10.1.2020 PoNoVo edustus kohtasi Hatsinan Mikkelissä.

Peli päättyi 7-2 (1-1, 1-1, 5-0).

Ottelu oli tällä erää Olli-Pekka Englundin viimeinen esiintyminen PoNoVon peräsimessä. Olli-Pekka siirtyy tukemaan NST:n miesten edustusjoukkuetta.

Ja näin Olli-Pekka kommentoi ottelua: ”Alku pelistä oli meille vähän vaikea ja menetettiin palloja paljon sekä ei oltu valmiita liikkumaan pallottomana. Toiseen erään saatiin vähän enemmän työhaalareita päälle ja vietiin pallollisesti peliä. Tasainen matsi alkoi sitten 3. Erässä kääntymään kaverille kun alkoi liike loppumaan, selvän väsähtämisen takia. Oltiin aika kapealla rosterilla liikkeellä eikä filamiehiä ollut mukana niin ei saatu tuoretta jalkaa mukaan ollenkaan.

Edustuksen vastuuvalmennuksen ottaa haltuunsa Julle Sumén ja muina valmentajina toimivat Joni Koppo, Teemu Tervonen ja Niko Sollo.

Jullen aikakausi PoNoVon kapteenina loppui samalla ja edustuksen uusi virallinen kapteeni on Niko Sollo #78.

Itse ottelun tilastoista pitää tietysti poimia Ikosen Mikon loistava paluu tositoimiin kahdella maalilla. Syötöt tarjoilivat Koppo ja Sollo.

Sarjataulukossa tappio aiheutti sijoituksen tippumisen 4. sijalle, viiden pisteen päähän sarjakärjestä Imatran Troopersista.

Edustus pelaa seuraavan pelin perjantaina 17.1.2020 kello 18.30 Huhtarissa ja silloin vastaan tulee tällä hetkellä sarjan viimeiseksi valahtanut PoNoVo II.