PONOVO

Ennakkotunnelmat ampparikamppailuun (PoNoVo vs PoNoVo II)

/ PoNoVo

Perjantaina 17.1.2020 kello 18.30 pelataan PoNoVon 2. divisioonassa pelaavien miesjoukkueiden välinen ottelu.

Ilmassa on vähintäänkin pientä väreilyä johtuen edustuksen kärsimästä karvastakin karvaammasta tappiosta edellisessä kohtaamisessa.

Edustuksen päävalmentajana alkukauden toiminut Olli-Pekka Englund lähti tukemaan NST:n miesjoukkueen valmennusporrasta ja nyt ensimmäistä kertaa valmennuksesta vastaavat uudet nimet.

Loppukauden päävalmentajana toimii edustuksessa siis Julle Sumén.

Uudistuneessa valmennustiimissä toimivat pelaajavalmentajina Joni Koppo, Teemu Tervonen ja Niko Sollo.

Julle onkin napakasti delegoinut otteluennakon tekemisen Jonille.

Näin Joni Koppo miettii tulevaa peliä: ”Perjantai-illan ratoksi vastaan asettuu oman seuran verikoira. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä nahistelussa PoNoVo II vei pidemmän korren historiallisella voitolla edustusjoukkueesta. Siinä ottelussa ei paljoa jäänyt jälkipolville kerrottavaa vaan edustusjoukkue oli haluton, näkymätön ja mauton. Tällä viikolla uudistunut valmennus on pohtinut käärmekeiton reseptit uuteen uskoon ja luotto on porukkaan tapissa.

Ensimmäisestä ottelusta vihulaiselta voidaan nostaa maalivahti Pulkkisen ”Once the life time” -ottelu, joka tuskin tulee pitkän pohdinnan jälkeen uusiutumaan ihan hetkeen.

Perjantaina harmaita hiuksia tuottaa tulevan viikonlopun otteluruuhka ystävyyseurallamme, josta on ollut kauden mittaan pelimanneja meidänkin riveissä. Kokoonpano selvinnee vasta aivan alkuvihellyksen kynnyksellä.

Muutama asia on jo nyt kirkossa kuulutettu, sillä kotijoukkue tulee ”hieman” erilaisella asenteella otteluun ja varmasti nähdään sisuuntuneempi PoNoVo. Peliveljiä piisaa kyllä, joten rosterista valmennusporras ei myöskään ole huolissaan.

 

Eli näillä fiiliksillä huomiseen kohtaamiseen.

Ottelussa palvelee PoNoVo-kanttiini ja pääsylippujen lisäksi myynnissä kannattajajäsenkortteja. NST:n ja PoNoVon jäsenkorteilla otteluun ilmainen sisäänpääsy.