PONOVO

Jälkitunnelmat PoNoVo II-pelistä

/ PoNoVo

Perjantaina pelattiin PoNoVo-perheen keskinäinen ottelu Huhtarissa.

Tällä kertaa PoNoVo edustus otti voiton 10-5 (1-3, 5-1, 4-1) numeroin.

Päävalmentaja Julle Sumén kommentoi ottelua seuraavasti: ”Meillä alkoi vähän niinkuin uusi kausi PoNoVo 2 pelistä. Peli oli sellainen kuin ounasteltiin. Kaveri taistelee 100 joka pallosta ja iskee vastaan. Ensimmäinen erä pelattiin kaverin pussiin. Maalipaikat noin 4-10 ja 3-1 kaverille. Pienillä muutoksilla toiseen erään saatiin juonesta kiinni ja maali kerralleen tultiin rinnalle ja ohi. Kolmannessa erässä jatkettiin hyvää tekemistä vaikka kaveri pääsi alussa rankaisemaan kerran. Peli ei sinänsä jättänyt jälkipolville kerrottavaa, mutta tärkein eli 3 pistettä saatiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikon koitosta sarjajohtaja SB Susien vieraaksi Kouvolaan. Tiedetään että kaveri haluaa nousta ja voittaa runkosarjan ja on haalinut vielä vahvistuksia joulutauolla rosteriinsa. Mielenkiintoinen viikko siis tulossa.

Itse ottelun tilastoista poimitaan pelaajavalmentaja #18 Joni Koppo (3+1),  #47 Mikko Ikonen (2+0) ja #10 Aleksandr Avtushenko (2+0).

Muut tehomiehet olivat #8 Reko Ihala (1+1), #13 Miro Laine (1+1), #63 Topias Virolainen (1+0), #17 Teemu Tervonen (0+2), #82 Konsta Vulli (0+1) ja #57 Eero Lehtonen (0+1).

Maalilla #1 Arttu Lassila torjui 17 kertaa (77,2%)

Sarjataulukossa PoNoVo on neljäntenä (11 peliä ja 21 pistettä), neljä pistettä sarjakärkeä Sudet SB jäljessä. PoNoVo II on sarjassa viimeisenä kaksi pistettä toiseksi viimeisenä olevaa SB Pelicans:ia jäljessä.

PoNoVo kohtaa ensi perjantaina (24.1.2020) vieraissa Sudet SB:n (Kouvola) kello 18.30.