PONOVO

Mitä mietteitä Jullella perjantaiseen sarjakärjen (Sudet SB) kohtaamiseen?

/ PoNoVo

Perjantaina PoNoVo kohtaa vieraspelissä sarjakärjen Sudet SB Kouvolasta.

Peli pelataan Mansikka-ahon liikuntahallissa perjantaina kello 18.30.

Päävalmentaja Julle Sumén ennakoi ottelua seuraavasti: ”Sarjakärkeä kaatamaan: perjantain koitokseen lähdetään selkeänä altavastaajana. Sudet ovat hankkineet taitavia pelureita kevätkaudelle, sarjan ylivoimaisesti suurilukuisin kotiyleisö, parketti (joka luo järkyttävän kotiedun) sekä taitava ja sitoutunut valmennus. Edellinen kohtaaminen oli tiukka ja onnistuttiin raapimaan voitto rankkareilla. Perjantaina tarvitaan nappisuoritus, että pisteet lähtevät bussilla Lappeenrantaan.

Jos jostain syystä et pääse paikalle Kouvolaan, niin ottelua voi seurata livenä Sudet SB:n Youtube-kanavalta.