PONOVO

JÄLKITUNNELMAT SUDET SB -PELISTÄ

/ PoNoVo

Perjantaina pelattiin Sudet SB – PoNoVo -ottelu Kouvolassa.

Tällä kertaa PoNoVo edustus joutui nöyrtymään 9-7 (5-0, 2-2, 2-5) numeroin.

Päävalmentaja Julle Sumén kommentoi ottelua seuraavasti: ”Tiedettiin jo alkuun, että Kouvola on haastava paikka pelata ja hieman lisää haastetta saatiin kehiin, kun vielä perjantaina ennen lähtöä muutama ukko tippui pois. Pelin lähtö oli meiltä hyvä ja saatiin hyviä paikkoja alkuun, mutta sitten tuli todella musta hetki ja peli 4-0 Susille muutamassa minuutissa. Toiseen erään pieniä muutoksia ja saatiinkin peliä jo rullaamaan. Kolmannen erän kiriin pitää olla todella tyytyväinen jokaisen, sillä minuutti ennen loppua 8-3 oltiin saatu muutettua 8-7 tilanteeseen. Aivan ei riittänyt ja pisteet jäivät Susille. Tyytyväinen olen joukkueen peli-ilmeeseen ja taisteluun. Moni joutui pelaamaan vieraalla pelipaikalla ja isolla kuormalla. Ei muuta kuin nokka kohti ensi viikkoa, jolloin kotona meillä vastassa on SB Heinola. Voisin sanoa, että kyseessä on klassinen 6 pisteen ottelu playoff taistelua ajatellen.

Itse ottelun tilastoista poimitaan #8 Reko Ihala (2+0) ja #13 Miro Laine (2+0).

Muut tehomiehet olivat #29 Juho Tolonen (1+0), #17 Teemu Tervonen (1+1, 2min), #15 Jari Hulkkonen (1+1), #63 Topias Virolainen (0+1, 2min) ja #11 Eetu Ruukki (0+1). #18 Joni Koppo 2min.

Maalilla #1 Arttu Lassila torjui 18 kertaa (69,2%)

Sarjataulukossa PoNoVo on nyt viidentenä (12 peliä ja 21 pistettä), seitsämän pistettä sarjakärkeä Sudet SB jäljessä.

PoNoVo kohtaa ensi perjantaina (31.1.2020) kotiluolassaan (Huhtiniemi Areena)  SB Heinolan kello 18.30.