PONOVO

Edustus kohtaa perjantaina SB Heinolan. Mitkä ovat Jullen mietteet siitä?

/ PoNoVo

Perjantaina PoNoVo edustus kohtaa SB Heinolan Huhtiniemi Areenalla. Ottelu alkaa 18.30.

Edustuksen vastuuvalmentaja Julle Sumén miettii tulevaa ottelua seuraavasti:”Perjantain koitokseen lähdetään mielenkiintoisesta asetelmasta. Playoffs-taistelu käy kuumana ja runkosarjaa on jäljellä 6 ottelua. Heinola on sijalla 4 tasapisteissä meidän kanssamme. Eli voisi sanoa, että edessä on klassinen 6 pisteen peli. Perjantaina lähdetään hakemaan tasaista suorittamista läpi ottelun. Useasti ollaan tällä kaudella pelattu pelistä  vain erä tai kaksi omalla tasollamme ja silloin on hyvin vaikeaa voittaa. Tiedetään Heinolan heikkoudet ja vahvuudet ja katsotaan miten hyvin pystytään tietoja hyödyntämään perjantai-illan huumassa.

Ottelussa palvelee PoNoVo -kahvio ja yhä edelleen myynnissä on kannattajajäsenkortteja 20e hintaan.