PONOVO

Jatkoaikatappio 4-5 Heinolalle. Mitä mieltä Julle on pelistä?

/ PoNoVo

Eilen (pe 31.1.2020) pelattiin Huhtarissa kevään jatkopelien kannalta tärkeä ottelu SB Heinolaa vastaan.
Lopputuloksena oli jatkoajan jälkeen 4-5 (0-2, 1-2, 3-0, 0-1) tappio.

PoNoVon kunkkuna hääri kolmen maalin tehoilla (puhdas hattutemppu) #17 Teemu Teronen (A).

Neljännen maalin iski #25 Lauri Sipi.

Syötöt maaleihin tarjoilivat: #15 Jari Hulkkonen, #8 Reko Ihala, #5 Juuso-Pekka Kaukonen ja #11 Eetu Ruukki.

Vastuuvalmentaja Julle Sumén kommentoi ottelua seuraavasti: ”Lähdettiin peliin hyvällä sykkeellä ja luotiin heti pelin alusta maalipaikkoja, mutta ei vaan saatu sisään. Kaveri kävi tekemässä pari salamamaalia ja se tappoi meillä tekemisen meininkiä. Henkisesti on vaikeaa, kun luo paikkoja enemmän kuin kaveri, mutta kaveri viimeistelee paremmin. Toiseen erään pyrittiin hieman muuttamaan pelaamista, mutta jälleen kaveri iski pari salamamaalia. Aikalisän jälkeen saatiin homma rauhoitettua sekä muutettiin karvausta ja järkevöitettiin peliä. Maali kerrallaan päästiinkin tasoihin kolmannessa erässä. Vaikutti että kaverin pakit alkoivat olla jo aika lujilla ja siihen pyrittiin iskemään. Harmillisesti jäähy jatkoajalla ja kaveri naulaa ja kaksi pistettä Heinolaan. Harmittaa sillä varsinkin kolmannen erän loppupuolella sekä jatkoajalla oli saumat iskeä tarvittavat maalit ja ottaa pisteet kotiin. Tärkeää oli, että saatiin edes piste ja taistelu playoff paikasta jatkuu! Ensi viikolla kauden tärkein kotipeli Pelicansia vastaan ja huhut kertovat, että ottelussa on tarjolla ”ehkä jopa viimeistä kertaa ikinä” maan kuuluja lihapiirakoita. Silloin jos koskaan kannattaa tulla paikalle!!

Sarjataulukossa PoNoVo on parhaillaan neljäs, mutta 13. kierros on vielä kesken.

Seuraavaksi (la 8.2.2020 14:00) PoNoVoa vastaan siis astelee SB Pelicans. Ottelussa on taas panosta enemmän kuin tarpeeksi. Ottelussa meitä kaikkia palvelee PoNoVo-kanttiini. Kanttiinin ”normaalien” herkkujen lisäksi tällä kertaa on tarjolla myös ”PoNoVo” -lihapiirakoita, joita ei tällä kaudella ole ollut aikaisemmin saatavilla. Nopeet syö lihapiirakat, joten ajoissa paikalle!