PONOVO

Huomenna 20.2.2020 Troopers isännöi PoNoVon edustusta. Mitä mieltä Reko on siitä?

/ PoNoVo

Huomenna tapahtuu kerrankin Imatralla.
Tällä kertaa PoNoVo edustuksen miehistö kohtaa sarjakakkosen  SB Troopersin Imatran urheilutalolla kello 19:00.

Tällä kertaa ennakon on kirjoittanut edustuksen #8 Reko Ihala

”Torstaina on luvassa mielenkiintoinen mittelö, kun PoNoVo matkaa naapuripitäjään katsastamaan Troopersin kevätkunnon.
Kotijoukkue majailee sarjataulukossa kolmantena tasapisteissä Kosken Dynamon kanssa, jolle se kärsi suurinumeroisen (15-5) tappion helmikuun alussa pelatussa vieraspelissä. Joukot on jo kuitenkin saatu kasattua kuntoon, koska jo seuraavassa ottelussa Mikkelin Hatsina taipui hevosmiesten käsittelyssä.
PoNoVo puolestaan lymyilee sarjataulukossa iskuetäisyydellä sijalla 5, piste-eron ollessa kolmessa pisteessä vastustajaan. Runkosarjaa on enää neljä kierrosta pelattavana ja taistelu kärkinelikkoon pääsystä kiristyy. Voitto antaisikin kummalle joukkueelle tahansa mukavat eväät jatkopelejä ajatellen.

Syyskauden kohtaaminen päättyi Lappeenrannassa PoNoVon 9-7 voittoon ja tasaista vääntämistä on varmasti Imatrallakin luvassa. Troopersin selkeä ja yksinkertainen pelikirja on joukkueen moottori ja se jyskyttää tasaisesti kaikilla sylintereillä. Lisävoitelua on saatu kauden aikana tulleista vahvistuksista Lahden suunnalta kun Matit Virtanen & Viljanen sekä Imatran Voiman jättänyt Tapio Kinnunen vahvistivat ravimiehiä entisestään.

PoNoVolla kausi on ollut kaikkea muuta kuin tasainen. Myös pelitason heilahtelut kesken ottelun ovat jo kaikille tuttua kauraa. Parhaimmillaan peli toimii ja kone kehrää mukavasti, mutta liian usein tekeminen sakkaa eikä hommasta meinaa tulla mitään. Tärkeä voitto Pelicansista parin viikon takaa toi tarvittavaa itseluottamusta peliin, mutta pitää muistaa että nyt vastaan asettuu yksi sarjan kärkijoukkueista.