PONOVO

Karvas tappio Troopersille rankkareiden jälkeen. Jullen mietteitä pelistä.

/ Yleinen

Perjantaina on jännitystä ilmassa kun PoNoVo edustus kohtasi Imatran urheiluhallissa SB Troopersin.
Ottelu päättyi 8-7 (1-2, 3-3, 3-2, 0-0 + 5-3) SB Troopersin voittoon.
Ottelun loppu oli PoNoVolle synkkä, sillä Troopers kavensi tilanteeksi 6-7 ajassa 59:30.
Ja heti perään ajassa 59:48 Troopers tuli tasoihin. Jatkoaika ei tuonut ratkaisua ja rankkareissa Troopers onnistui kaikissa yrityksissään, kun taas PoNoVon kolmas yritys epäonnistui ja peli oli ratkennut.

Näissä tunnelmissa vastuuvalmentaja Julle Sumén kertoo mietteitään: ”Todella karvas tappio, mutta pitää muistaa että torstain pelissä oli paljon hyvää. Pystyttiin osittain tekemään vastustaja täysin aseettomaksi ja viemään peliä. Kuitenkin jälleen pienet omat virheet kostautuivat ja kaveri pääsi iskemään. Nyt pitäisi löytää lääkkeet siihen, että jos hallitsee peliä pääsääntöisesti ja vie kaveria 70-30 peliajasta ja silti tulos on tämä. Tämä ei ollut ainoa peli jossa oltiin vastustajaa enemmän pallossa, mutta tappio tulee.
Kaikki on kuitenkin vielä omissa käsissä. 3 jäljellä olevaan peliä kun voitetaan, niin katsellaan sitten millä sijalla ollaan

PoNoVon pistemiehiä olivat #17 Teemu Tervonen (2+0), #10 Alexandr Avtushenko (1+1), #78 Niko Sollo (1+1), #18 Joni Koppo (1+1), #72 Niklas Santala (1+0), #6 Juho Hetemaa (1+0), #5 Juuso-Pekka Kaukonen (0+2) ja #8 Reko Ihala (0+1). Rangaistuslaukauksissa onnistuivat Sollo, Tolonen ja Laine.  PoNoVon 3. laukaisija Hetemaa ei saanut palloa tällä kertaa maaliin.

Maalilla #33 Kasper Järvisen torjuntaprosentti oli 81%  (30/37).

Jäljellä on kolme runkosarjaottelua. Sarjataulukossa PoNoVo on viidentenä 26 pisteellä. Sarja on hyvin tasainen ja playoff-joukkueet (neljä parasta) selviävät vasta ihan sarjan lopussa.

PoNoVo edustuksen seuraava ottelu on vieraissa ensi perjantaina 28.2.2020 Imatralla (taas) kello 19:00 ja vastaan astelee sarjassa seitsämäntenä oleva Imatran Voima.