PONOVO

Huomenna (pe 28.2.2020) on Voiman vuoro isännöidä PoNoVon edustusta. Mitäs Julle odottaa peliltä?

/ PoNoVo

Huomenna perjantaina 28.2.2020 kello 19.00 pelataan Imatran urheiluhallilla Voima – PoNoVo ottelu.
Etukäteen sarjataulukon pohjalta voisi ajatella, että PoNoVo lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina.
Mutta tilastot ovat tilastoja ja faktat on sitten eri asia.

Mitä PoNoVon edustuksen vastuuvalmentaja Jullé Sumen odottaa peliltä?

Kevät alkaa lähestyä ja pelit menevät mielenkiintoiseksi. 3 peliä jäljellä ja jokainen piste on tärkeä taistelussa playoff paikasta. Huomenna lähdetään hakemaan ehjää tekemistä ja mikä tärkeintä 3 pistettä. Huomenna saadaan varmasti lämminhenkinen matsi, jos katsellaan yhteistä historiaa Voiman kanssa vuosien varrelta. Todennäköisesti viimeinen kohtaaminen PoNoVon ja Imatran Voiman välillä tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen matsi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita varmasti tulee ja saadaan mielekäs perjantai-illan vääntö aikaiseksi. Epäilen, että se joukkue kumpi saa pidettyä tunteet ja pelikurin kasassa paremmin korjaa pisteet.