PONOVO

Voima kaatui ronskin numeroin. Jullen mietteet pelistä.

/ PoNoVo

Perjantaina 28.2.2020 Imatralla pelattu ottelu päättyi PoNoVon voittoon 4-13 (3-3,1-5,0-5).

Ottelun sankareina häärivät tällä kertaa #15 Jari Hulkkonen (2+2), #10 Aleksandr Avtushenko (3+0) ja #47 Mikko Ikonen (3+0).

Vastuuvalmentaja Julle Sumén miettii ottelua seuraavasti:”Tärkeitä pisteitä lähdettiin hakemaan ja ne saatiin. Pelin alku oli meille hyvin vaikea ja jopa pientä asennevammaa oli havaittavissa. Johtui varmasti siitä, että Voima oli pienellä rosterilla liikenteessä ja ehkä kuviteltiin, että peli hoituu puolivaloilla. Toiseen erään parannettiin huomattavasti, kun tajuttiin että täysi työ täytyy tehdä että pisteet lähtevät Lappeenrantaan.
Kolmannessa erässä vastustaja väsyi selvästi ja päästiin ratkaisemaan peli meille. Heinolan ja Troopersin myös voittaessa tilanne jatkuu todella kutkuttavana.
Jokainen piste on tärkeä ja loppusijat 2-5 ratkaistaan todennäköisesti viimeisellä kierroksella. Positiivista oli pelissä se, että mahdollisimman moni sai onnistumisia ja se varmasti ruokkii tulevissa peleissä myös. Nyt hyvä treeni viikko alle ja perjantaina pelataan PoNoVon historian viimeinen kotipeli runkosarjassa. Toivon, että kaikki kynnelle kykenevät tulevat paikalle katsomaan taistelua playoff paikasta ja kannustamaan meidät voittoon 💪🏽”

Muut pisteille päässeet pelaajat olivat: #78 Niko Sollo (0+1), #63 Topias Virolainen (1+0), #9 Joonas Luhanko (1+0), #18 Joni Koppo (1+1), #17 Teemu Tervonen (1+2) , #29 Juho Tolonen (1+2), #8 Reko Ihala (0+1), #11 Eetu Ruukki (0+1), #5 Juuso-Pekka Kaukonen (0+1), #6 Juho Hetemaa (0+1). Kiikariosastolle ”pääsivät” vain Valavuo, Vulli, Turppo ja maalivahti Lassila. Maalivahti #1 Arttu Lassila torjui 20 laukausta (83%).

PoNoVon viimeinen runkosarjan kotipeli pelataan perjantaina 6.3.2020 kello 18:30 Huhtiniemi Areenalla.