PONOVO

Perjantaina viimeinen runkosarjan kotipeli PoNoVon nimellä. Jullen mietteet julki.

/ PoNoVo

Perjantaina 6.3.2020 kello 18:30 pelataan PoNoVon viimeinen runkosarjan kotipeli.
Huhtarissa vastaan astelee SB Heinola Akatemia.

Vastuuvalmentaja Julle Sumén miettii tulevaa koitosta seuraavasti: ”Perjantaina se koittaa. PoNoVo-historian viimeinen runkosarjan kotipeli ja vastassa Heinola akatemia. Kutkuttavista lähtökohdista peliin. Katsotaan millaisia keitoksia ollaan saatu kokkailtua matsiin. Joukkueessa on hyvä fiilis ja mukavaa tunnetta siitä, että jokaisella pelillä ja pisteellä on merkitystä jatkoa ajatellen. Molemmat joukkueet on kehittänyt peliä kauden mittaan ja luulenkin että saadaan vauhdikas perjantai-illan vääntö aikaiseksi. Nyt kaikki joukolla paikan päälle katsomaan kun PoNoVon ratsut ratsastavat viimeistä kertaa runkosarjan muodossa Huhtarin sinisellä niityllä!! Ehkä jotain pientä yllätystäkin on luvassa pelissä. Ken tietää?

Sarjataulukossa kaksi ottelua ennen runkosarjan loppua PoNoVo on viides 29 pisteellä ja SB Heinola Akatemia on seitsemäs 21 pisteellä.
Sarjan kärjessä on Sudet 36 pisteellä. Muut seurat PoNoVon edellä ovat Kosken Dynamo (34 p.), SB Troopers (31 p.) ja SB Heinola (29 p.).

Ottelussa palvelee PoNoVo-kanttiini. Tarjolla virvokkeita ja pikkupurtavaa.