PONOVO

Akatemia oli välipala ja edustuksen kamppailut jatkuvat runkosarjan jälkeen. Jullen kommentit pelistä

/ PoNoVo

Perjantaina 6.3.2020 pelattiin Huhtarissa runkosarjan viimeinen kotipeli.
Vastassa oli SB Heinola akatemia ja ottelu päättyi 11-4 (5-0,5-2,1-2)


Vastuuvalmentaja Julle Sumén kommentoi peliä seuraavasti: ”Perjantainen peli ei tarjonnut suurta jännitysnäytelmää Huhtiniemessä. Peli oli alusta asti aika selvä ja aikamoiseksi pelailuksi se loppujen lopuksi meni. Mutta tärkein eli 3 pistettä tuli. Hyvää oli myös se, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla.
Nyt viimeiseen peliin riittää jännitettävää. Varmaa on se, että joka tapauksessa pelit jatkuvat joko playoffin tai sitten suomisarja karsintojen muodossa. Eli nyt hyvä treeni viikko alle ja kohti Dynamon kaatoa! Eli ainakin kerran vielä on mahdollisuus nähdä Pontuksen ratsut Huhtarin sinisellä.

Tilastojen valossa #11 Eetu Ruukki (3+1) ja #78 Niko Sollo (3+0) ja #1 Arttu Lassila 85% torjuntaprosentilla.

Muut tilastoille päässeet ovat: #8 Reko Ihala (1+1), #47 Mikko Ikonen (1+1), #63 Topias Virolainen (1+1), #18 Joni Koppo (0+2), #9 Joonas Luhanko (0+1), #17 Teemu Tervonen (0+1), #82 Konsta Vulli (0+1),  ja #6 Juho Hetemaa (0+1).

Ottelun alussa muistettiin PoNoVon konkaripelaajia Koppo, Sollo ja Tervonen yhteensä 500 peliä täyteen kuluvalla kaudella.

Ottelun jälkeen otetun joukkuekuvan perusteella väittäisin, että PoNoVon edustuksen joukkueen yhteishenki on parasta A-luokkaa.

Edustuksen pelit siis jatkuvat runkosarjan jälkeen, mutta vielä ei tiedetä miten, milloin ja missä.