PONOVO

Runkosarjan viimeiset pelit perjantaina. Edustus kohtaa vieraissa Kosken Dynamon. Turpon aatokset siitä…

/ Yleinen

Huomenna perjantaina 13.3.2020 kello 19.00 pelataan PoNoVon viimeinen salibandyn 2. divisioonan runkosarjan ottelu.
Edustus matkustaa Hämeenkoskelle ja vastaan astelee sarjakärki Kosken Dynamo.

PoNoVo jatkaa pelejä joka tapauksessa, mutta pelataanko playoff- vai Suomisarjan karsintoja selviää, kun kierroksen kaikki ottelut on pelattu.
Sarjataulukko sen kertoo… eli playoffeihin menee joko SB Heinola tai PoNoVo.

Ottelun ennakon on kirjoittanut joukkueen puolustaja #19 Santeri Turppo: (kuvassa #63 Topias Virolaisen ja #10 Aleksanrd Avtushenkon seurassa) ”Perjantain matsiin lähdetään mielenkiintoisista lähtökohdista sarjataulukon suhteen. Dynamonkin pelikirja jäi hieman arvoitukseksi Huhtarin sinisellä, ja epäillään, että joukkue pyrkii aiheuttamaan hallitsemattoman kaaoksen, josta yrittävät sitten lyödä lötöä uuniin. Meidän peli on yskinyt viime aikoina, mutta joitakin pilkahduksiakin on ollut nähtävissä paremmasta. Ehjää matsia lähdetään selkeinä altavastaajina Dynamoa vastaan hakemaan