PONOVO

PoNoVo kuoppajaiset ILMOITTAUTUMINEN 29.4. MENNESSÄ

/ Yleinen

PoNoVo kutsuu Sinut seuran kuoppajaisiin!

HUOMIO! Päivitys 21.4.
Kuoppajaisten jälkipelejä vietetään seuraamalla Kulttuuritila Nuijamiehessä kaupungin suurimmalta screeniltä, laadukkaimmalla äänentoistoilla Leijonien MM-kisojen avausottelua Tŝekki-Suomi. Kiekko putoaa jäähän klo21.20.

Lappeenrantalaiset salibandyseurat PoNoVo ja NST-Lappeenranta yhdistyivät vuonna 2020 ja näin syntyi uusi seura SaiPa SB. Koronavuosien johdosta PoNoVon päättäjäiset jäivät pitämättä mutta hyvää kannattaa odottaa sillä nyt vihdoin päästään yhdessä muistelemaan menneitä!

Tapahtuma on maksuton ja tarjolla on mm. pikkupurtavaa muun ohjelman lisäksi.
Yösijaa tarvitseville Hotelli Lähde tarjoaa kaikki huoneet -20% alennuksella.
Tapahtuman ajan Bar Nuijasta kaikki hanatuotteet, talon viinit ja alkoholittomat juomat -10%.

Perjantaina 10.5. klo18.00 (Bar Nuija ovet klo17.00!)  alkaen Kulttuuritila Nuijamiehessä (Valtakatu 39 Lappeenranta). ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU (130 osallistujaa), JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET -> Mikko Markkanen Ilmoittaudu mukaan 29.4. mennessä TÄSTÄ

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vanhat ponovolaiset eli ex-jäsenet (pelaajat, huoltajat, hallitusten jäsenet, valmentajat, joukkueenjohtajat). Tilaisuus on AVEC sekä K18. Tule juuri sellaisena kuin olet MUTTA suosimme pukeutumista PoNoVo-asusteeseen!

Klo18.00 tervetuliaispuhe (Huomio Bar Nuija avaa ovensa juhlakansalle klo17.00)
Klo19.15 Teatteri KESY
Klo20.30 yllätysesiintyjä
Ruokailu, open mic, diashow, seurustelu jouhevasti yllä olevien lomassa, tilaisuus päättyy klo21.00