PONOVO

PoNoVo kuopattiin hyvien tyyppien hyvän mielen tapahtumassa

/ Yleinen

PoNoVon kuoppajaiset vietettiin perjantaina 10.5.2024 Kulttuuritila Nuijamiehessä. Paikalla oli 140+ ex-ponovolaista, vanhoja (ja todella vanhoja) pelaajia, talkoolaisia, valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia jne. AVECeineen… Jotkut eivät olleet nähneet toisiaan vuosikymmeniin joten arvatenkin jutun tynkää ja muistoja, ajan kultaamiakin riitti. Iloisuus, positiivisuus, nauru ja lämminhenkisyys oli tilaisuudessa vahvasti läsnä, kiitos kaikkien huipputyyppien!

Otteita Etelä-Saimaan artikkelista:

Perjantaina Lappeenrannassa vietettiin PoNoVon kuoppajaisia kulttuuritila Nuijamiehessä. Markus Helvaston kanssa tapahtuman primus motoreina olivat kaksi muuta seuran hallituksen jäsentä, puheenjohtaja Arto Nironen ja Mikko Markkanen.

– Täällä on vain hyviä tyyppejä, Markkanen päätti tervetuliaissanansa vähän klo 18:n jälkeen. Monessa pöydässä puhuttiin jo nivelrikosta ja huonokuntoisista olkapäistä.

PoNoVon pelit päättyivät virallisesti keväällä 2020, mutta koronan ja muiden kiireiden vuoksi kokoontuminen saatiin aikaan vasta neljä vuotta myöhemmin. Yhdistyksenä PoNoVo on yhä elossa, hallinnoi omaa stipendirahastoaan ja pyrkii kehittämään maakunnan salibandya.

– Edelleen tulee kysymyksiä omasta jengistä, mutta sitä ei tule, kolmikko vakuuttaa.”

Etelä-Saimaan ansiokkaan artikkelin tapahtumasta pääset lukemaan tästä (tilaajille).

”Teatteri KESY hauskuutti juhlakansaa”
”Santeri Turppo otti salin haltuun PoNoVo Nousuun-biisillä.”
”Pala ja Painike ruokki ponovolaiset pitsa-buffetilla.”
”Pukukoodina oli pukeudu PoNoVoon.”