PONOVO

Naiset aloittivat kautensa kuun vaihteessa Joutsenossa

/ PoNoVo Naiset

Naiset aloittivat kautensa lokakuun ensimmäisenä päivänä Joutsenossa kahdella tappiolla.

JoKa-PoNoVo (5-1)
Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Joutsenon Kataja. Joukkueen mieltä painoi turnausta edeltävällä viikolla vielä edellisen viikonlopun harjoitusturnauksen karut lukemat Jokaa vastaan sekä tappio myös Pelicans SB:tä vastaan. Edellinen viikonloppu oli kuitenkin saatu hyvin nollattua ja kauden avaukseen lähdettiin odottavaisin mielin, hieman jännityksen alaisina. Maalipaikkoja olisi ollut, mutta niistä ei maalia syntynyt. Pallosta kuitenkin taisteltiin viimeiseen saakka ja meillä olikin hyvä taistelu koko pelin ajan päällä. Valmentajien sanoin: ”Kataja peli oli meiltä parempi ja taas hyvä tason nosto edellisen viikon harjoitusturnaukseen. Maalinteko on tällä hetkellä vaikeaa, harvoin yhdellä tehdyllä maalilla pisteitä irtoaa.”

PoNoVo-Flanels (1-2)
Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui Flanels Joutsasta. Ottelun alussa Flanels karkasi kahden maalin johtoon. Toinen erä oli hiljainen tapahtumien osalta. Maalipaikoista väännettiin puolin ja toisin, mutta pallo ei kummankaan joukkueen maaliin uponnut vaikka paikkoja olikin. Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan sitä omaa hyvää tekemistä mitä nähtiin esimerkiksi Jyväskylässä SuomenCupin ensimmäisellä kierroksella. Viimeisessä erässä saatiin pallo maaliin ja tasuriin olisi vaadittu enää vain yksi maali. Juuri ennen erän ja ottelun loppua naisille tuli tilaisuus ratkaista ottelusta itselleen kotiin viemiseksi yksi piste, kun joukkue sai kulmavaparin, josta pallo pitäisi toimittaa maaliin kahdessa sekunnissa. Kaksi sekuntia on vähän aikaa, mutta hyvällä tuurilla ja taidolla maali olisi siinä ajassa mahdollista tehdä. Tilanteessa sekunnit eivät kuitenkaan riittäneet maalin tekoon. Ottelu päättyi siis 1-2 vieras joukkueen lunastaessa itselleen 2 pistettä. Valmentajien kommenttia ottelusta: ”Flanels pelissäkin oli ajoittain hyvää tekemistä, mutta tuloksellisesti epäonnistuttiin. Nyt tiedetään, mitä vaaditaan tässä sarjassa pelin voittamiseen. Jatketaan työntekoa.”

Turnauksessa tähdistöön valittiin:
⭐ Heidi
⭐⭐ Ella
⭐⭐⭐ Elina K.

Naisten kausi jatkuu kolmen viikon päästä Pyroll Areenalla Pyhtäällä, kun vastassa on Crackers ja LASB.