PONOVO

PoNoVon E1-pojat (2007) 6.4. Lappeenrannassa pelattavaan alueloppuhuipentumaan. 4 poikaa alueleirille

/ Seuratiedote

PoNoVon E1-pojat (vuonna 2007 syntyneet) alueloppuhuipentumaan

PoNoVon E1-pojat pelaavat tällä kaudella aluemestaruudesta. Paikka varmistui ennen viimeistä turnausta oman jatkolohkon voitolla. Eroa toiseksi tulleeseen Kouvolan Sudet SB:iin tuli lopulta 15 ottelun ylimmässä jatkosarjassa kuusi pistettä ja nämä kaksi joukkuetta etenivät finaalipeleihin Kymi-Saimaa alueelta. Jatkosarjan sarjataulukkoa voit tarkastella täältä.
Lopputurnauksessa PoNoVo saa vastaansa Josban (Joensuu) joka sijoittui Savo-Karjalan ylemmän jatkosarjan kakkoseksi. Sudet SB (Kouvola) saa puolestaan vastaansa Apassit (Nilsiä).
Lopputurnaus pelataan lauantaina 6.4 Sammonlahden palloiluhallissa Lappeenrannassa seuraavan aikataulun mukaisesti:
Klo 12.00 PoNoVo – Josba
Klo 13.15 Apassit – Sudet
Klo 15.30 pronssiottelu
Klo 16.45 FinaaliTapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Kahvio palvelee yleisöä koko turnauksen ajan, tervetuloa! Jos et jostain merkillisestä (teko)syystä pääse paikalle niin tässä liveseurantaan linkki https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/e1-pojat-kaakkois-suomi-savo-karjala-alueloppuhuipentuma/5399.

E1-poikia MAAJOUKKUETIE-FBA alueleirille

PoNoVon E1-poikien joukkueen kenttäpelaajista Kaius Juntto, Joonas Pääkkönen, Santtu Turpeinen sekä maalivahdeista Eeli Räty on valittu MAAJOUKKUETIE-FBA alueleirille Mikkeliin su 24.3.2019. Leirille valittiin yhteensä 33 vuonna 2007 syntynyttä poikaa Kaakkois-Suomen, Päijät-Hämeen sekä Savo-Karjalan alueelta.
MAAJOUKKUETIE-FBA toiminta on suunnattu tavoitteellisessa kilpaurheilussa toimiville D-, C- ja B- juniori-ikäisille pelaajille, joukkueille ja seuroille. Vuonna 2007 syntyneet siirtyvät toukokuun alusta lähtien D-junioreiksi jonka takia he tulevat nyt keväällä konseptin alaisuuteen.
PoNoVo toivottaa onnea valituille!
Joukkue järjestää ilmaiset tutustumistreenit joukkueen toiminnasta kiinnostuneille pojille. Katso aikataulut ja lisätiedot erillisestä uutisesta.