PONOVO

Alakoulujen välinen salibandytapahtuma

/ Seuratiedote

Viime keväänä, muutaman vuoden tauon jälkeen järjestetty tapahtuma oli onnistunut ja sai erittäin hyvän vastaanoton ja kyselyitä, järjestetäänkö pelit uudelleen tänäkin lukuvuonna. Tapahtuman uudelleen järjestämistä mietittiin seuran sisällä ja kun mukaan vielä saatiin UPM-Kymmene Oyj Kaukas tukemaan tapahtuman järjestämisessä, niin loppu on historiaa. Alakoulujen välinen salibandyturnaus järjestetään 3.-4.4.2019.

Urheilutalon parketilla pelit aloitetaan keskiviikkona 3.4.2019 1. ja 2. luokkien poikien ja tyttöjen sarjoilla ja jatkoa seuraa torstaina 4.4.2019 kun 3. ja 4. luokkien poikien ja tyttöjen joukkueet kohtaavat

 

Turnauksessa jaetaan esimerkiksi mailapalkintoja kouluille ja jokaiselle turnaukseen osallistuvalle stipendi sekä mainetta ja kunniaa.

Tervetuloa pelaamaan iloisessa hengessä!

 

Tapahtuman järjestämisen mahdollistaa:

Yhteistyökumppaneina myös:

UK Koskimies