PONOVO

Joukkueenjohtajaksi tai huoltajaksi PoNoVoon?!

/ PoNoVo

Miesten II-divisioonassa pelaava PoNoVo Miehet Edustus etsii joukkueenjohtajaa ja huoltajaa.

Joukkue voitti viime kaudella 2-divisioonan kaakkoislohkon ja eteni Divari-karsintojen päätöskierrokselle, josta SB Vantaa nousi 1-divisioonaan.  Joukkueenjohtajina erittäin hyvää taustatyötä tehneet Riku Rissanen ja Mikko Markkanen siirtyivät kauden jälkeen muihin haasteisiin omasta tahdostaan, Mikko valittiin jopa joukkueen sisäisessä äänestyksessä MVP:ksi.  Mikko panostaa jatkossa valmentamiseen ja Riku auttaa PoNoVoa pitkin kautta eri tehtävissä.  Monta vuotta tärkeää työtä tehneet huoltajat Jukka Lähde ja Arttu Ikäheimo siirtyivät myös muille kentille.  Kiitos miehille tärkeästä työstä!

Tälle kaudella päävalmentajana on Olli-Pekka Englund ja valmennusta tukee Joni Koppo.  Joukkueen taloudellinen tilanne on erinomainen ja pelaajakartoitusta tehdään parhaillaan.  Taustatiimiin etsitään joukkueenjohtajaa, manageria ja huoltajia.  Joukkueenjohtajan ja managerin tehtävinä on mm.: Joukkueen johtaminen, yhteistyön koordinointi yhdessä valmennuksen ja muiden kumppaneiden kanssa, talouden seuranta, pelitapahtumien organisointi, varainhankinta. Tavoitteena on, että joukkueen tausta-asioita hoidetaan tiiminä ja tehtävät jaetaan henkilöiden kesken.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja elämyksiä, pystymme maksamaan suorat kulut ja organisaatiomme tukee henkilöitä tehtävissään.

Oletko kiinnostunut tekemään tulosta hyvässä seurassa?  Ole yhteydessä Markus Helvasto puh. 0400 657 827 tai markus.helvasto@enerity.com tai Olli Englund  puh. 050 5343 142 ja email olli.englund@saimaantyopalvelu.fi

Uutinen Olli-Pekka Englund palaa PoNoVon päävalmentajaksi luettavissa täällä http://www.ponovo.fi/2019/05/07/olli-pekka-englund-palaa-ponovon-paavalmentajaksi/