PONOVO

Ahtiainen ja Luhanko pelaavat kaudella 2019-2020 NST:ssä

/ Seuratiedote

PoNoVon maalivahti Juha Ahtiainen ja puolustaja Joonas Luhanko ovat solmineet sopimukset NST:n divarijoukkueen kanssa.

Ahtiainen torjui pari viimeistä kautta PoNoVon maalilla ja nousi tiukan kilpailun jälkeen PoNoVon päätorjujaksi. Ahtiainen kantoi myös suurimman torjuntavastuun päättyneen kauden divarikarsinnoissa.

Luhanko saapui PoNoVoon vuonna 2017 ja ihastutti heti ensimmäisellä kaudellaan – vauhdikkaalla ja periksiantamattomalla pelityylillään, sekä valmennusjohdon, pelikaverit että katsojat. PoNoVon debyyttikaudellaan Joonas iski 20 ottelussaan yhdeksän maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä. Viime kausi meni kuitenkin täysin ”ohi”, sillä ikävä loukkaantuminen piti miehen sivussa pelihommista koko kauden ajan.

Ahtiaisen ja Luhangon siirtymiset NST:n riveihin ovat osa suunnitelmaa, jossa PoNoVo ja NST suunnittelevat yhteisen uuden seuran perustamista 1.5.2020 alkaen ja sitä kautta mm. pelaajapolun muodostamista kohti valtakunnallista huippua.

PoNoVo toivottaa molemmille kavereille onnea divarimatkalle!

PoNoVon joukkueen kasaaminen 2-divariin on hyvässä vauhdissa ja rungon rakentumisesta ilmoitellaan lähiaikoina.